Mission Possible (hoppas jag i alla fall)

Just nu sitter jag och är lite spänd och förväntansfull. i morgon ska jag tillsammans med min gode kompanjon, plansmidare och vän camilla och hennes karl åka till Göteborg. Vi har lite olika uppdrag att utföra. Närmare bestämt 4 st. De man är nervös över der är att hitta till alla olika ställen. Tre vilsna lantisar i storstan =)

Mission 1: Camilla och tomas har fått andrahands kontrakt på en trea i Hisingen som vi ska hämta nyckel till och dom ska skriva på kontraktet.

Mission 2: Jag ska på Intervju och provklippning på en salong i Majorna. Känner mig nervös...skräckslagen, förväntansfull och glad. Tänk om jag inte får jobbet...då kommer jag känna mig hur kass som helst. Men tänk om jag får det då? Shiiit .. då ska jag flytta alltså...på riktigt...IGEN. Pirrigt.

Mission 3: Camilla ska på intervju på ett resebolag som hon vill lägga sin sista praktik på. Hon är också nervös.

Mission 4. Tomas ska till sin praktikplats och lämna papper och annat jätteviktigt =)

Så ni förstår ju....att its a big day.

Tur man är ledig på söndag och måndag sen så man kan hämta sig. Lördagskvällen blir lugn..Ska va hemma här i min lägenhet. Kommer i och för sig komma lite trevligt sällskap så de e ju inte helt fel.

veckan som gått har jag varit lite seg med bloggandet, men jag har känt mig lite trött. Känns som de blir mest jobb. Har varit i Falkenberg för första gången i mitt liv också. Det visade sig att det var hur mysigt som helst där med massa låga sköna trähus i olika färger. Så mycket charm över dem.

Nästa helg är jag ju bortbjuden på 25 års fest hos Skönt underbara Sandra som är en av mina nya bekantskaper. Riktigt trevlig tjej. Så det ser jag fram emot. Stackaren tycker hon börjar bli gammal. Vad ska jag då säga som fyller 27 i år. Nej du Sandra, du är ung än =)

Nu blir det lite egentid i soffan, sen får jag väl slänga mig in i duschen och sen när i sängen me en bok. Sen somnar man gott =)

Wish me luck tomorrow.

Kisses

bio bio bio

helgen har varit riktigt riktigt bra. Det har varit mycket bio. jag och min rumpa har tillbringat ca 5,5 timmar i biosalongen.  Det är rätt många timmar ändå. Det var tur att jag hade så trevligt sällskap båda kvällarna. I fredgas var jag med David. Vi var först och käkade på capri och dela en flaska vin. Sen kollade vi på Mammut. Den var väldigt tänkvärd faktiskt. En sån där film som man tar åt sig lite och som inte slutar som det brukar utan som slutar som de e helt enkelt. Så som de skulle kunna va i verkligheten.

I lördags jobbade jag först, sen fick jag panikspringa i stan. Mötte upp Elina och hennes kompis Sandra. Hittade några bra inköp. Blev en svart skinnjacka och en snygg sjal till och svarta skinnhandskar. Sen köpte jag även en snygg jeansskjorta. Sen stack jag och solade. Sen hem och vila lite på soffan sen var det dags att göra sig fin inför kvällen. Så man försökte göra till sig så gott det gick o sen mötte jag upp denne någon på stationen. Efter de så käkade vi på harrys och drack vin och hade verkligen jättetrevligt. Sen blev det bio och denna gången såg vi Benjamin Buttons otroliga liv. En riktigt intressant film som man inte kunde förvänta sig alls vad som skulle hända. Sen var det fylld av kärlek och sorg och det älskar jag. efter bion gick vi till gastons för ett glas vin till. Så det blev en jättebra kväll =)

Idag tog jag lite sovmorgon eftersom de är söndag så får man ju det. Sen har jag städat lite och sen träffade jag David igen och gick lång promenad med honom. Sen fick jag ju köra och handla mat och sedan ,åste man tydligen laga den också eftersom jag inte ha en egen kock till förfogande som alltid står redo med kockmössa i mitt kök. Så..nu är det vila i soffan en stund, men är rätt så trött så de blir nog tidigt kväll.
kollar någon halv bra film på tv och slöar =) precis lagom på en söndag....

puss

En hyllning!

Idag vill jag endast HYLLA mina andra medmänniskor som också bloggar. För mig kommer detta handla om de folk jag känner som INTE är lyckliga med barn och familjer och nya påslakan och babyklädsel och sånt därnt annat gulligt skit som jag inte heller har. Okej..så alla ni som har bloggar med som är lyckliga platsar inte på denna listan. Ni hamnar på en annan inom snart =) okeeeeeej .... Jag vill också HYLLA alla mina läsare här inne...som bara blir fler och fler vilket jag egentligen inte fattar. Måste va folk som har jävligt lite att göra eller inte har jobb =)

Men i alla fall.

Listan.

http://www.jonnyloco.blogg.se/    (varnas för  olämplig text och bild)

http://www.emscifer.blogspot.com/  (varnas för bitterljuva sarkasmer)











ja..den tog slut där...inte mycket olyckliga kvar inte =)



kisses

förvirrad med vetgirig skattebetalare

Hade en ledig dag idag. Så min tanke va att vakna i rätt bra tid o ut o gå. Men tanken stämde inte överens med viljan i morse så jag sov 12 timmar fram till 11 vill säga. Men sen gick jag min vanliga powerwalk. Till Eurostop och tillbaka. Tar 55  min. Sen gick jag och solade vid nyhem. Har inte solat sen i somras. Jag gillar ju inte att sola. Men nu har jag ju en dejt som inte e en dejt (för det har vi bestämt för annars blir jag för nervös) men ändå liksom..på lördag..så då behöver man ju inte va genomskinlig i alla fall. Kul om man syns liksom. Annars verkar det ju onödigt.
Det visade ju sig i alla fall att det tydligen finns Happy Hour. På solarium.  Antagligen för sånna osm jag som tror att om jag solar 5 ggr på en vecka så kanske det ser ut som om jag var på kanerieöarna en snabbis. Jag betalde 40 kronor för 24 min så det va la okej. Tog ganska bra också. Alltså jag är ju inte brun men liksom lite mindre genomskinlig =)

Sen när jag kom hem käkade jag lite av lasangen som aldrig tar slut =) Sen var jag helt slut och la mig i soffan o kollade lite tv. Bland annat lyssnade jag på Obamas tal. Nu när han liksom är installerad eller håller på att bli installerad så slog det mig. Han är liksom världens mäktigaste man. Det måste va en helt overklig känsla. Undrar om han sitter där på kvällen i soffan framför tv och zappar mellan kanalerna och tänker ja, nu är jag världens mäktigaste man liksom. Hm...jag tror stenhårt på honom i all fall. Han vekar ha vett vilket kan va det viktigaste som Bush saknade när han kom på att han skulle invadera Irak. Men kanske med en man som Obama så kan vi landa på fötterna igen. Kanske... Ikväll skulle det i alla fall festas för fullt och det kan han ju vara förtjänt av =)

Jag missade både jordskredet och lördagens ljusfenomen som fick tusentals människor att kontakta myndigheterna. Jordskredet sov jag rätt igenom likt en nydiad spädgris och under ljusfenomenet måste jag haft blicken riktad mot marken, skygg och ängslig som jag är. hehe. eller hällt upp första groggen =) alternativ två kan stämma bäst =)
Men i går förklarade en professor att detta enorma ljussken som täckte halva himlavalvet åstadkoms av en sten inte större än en tennisboll. Hur är det möjligt? Mer har jag inte att tillägga i ärendet mer än frågan hur en liten sten kan skina upp himlen. Svar till: "Förvirrad men vetgirig skattebetalare"



här e i allfall lite man borde veta nu när han ändå är mäktigast liksom







Nummer:USA:s 44:e president
Vicepresident:Joe Biden
Ämbetsperiod:20 januari 2009
Företrädare:George W. Bush
Födelsedatum:4 augusti 1961 (47 år)
Födelseplats:USA Honolulu, USA
Hustru:Michelle Obama
Yrke:Advokat, universitetslärare
Politiskt parti:Demokraterna

Barack Hussein Obamas signatur

Barack Hussein Obama II är som sagt född 4 augusti 1961 i Honolulu på Hawaii. Han är en amerikansk politiker och nu också president i USA efter att ha vunnit valet den 4 november 2008. Han har också varit senator för delstaten Illinois från 2005 till 2008. Vad som är mest enastående är att han är den första afroamerikan som valt till ämbetet och även den första afroamerikan som nominerats för ämbetet av ett större politiskt parti. Om inte han är förebild vet jag inte vem som skulle va det!




Nu är det dags för film här. Puss på er.


Take that ANNA SKIPPER!

ALLTSÅ, en sak måste vi göra klart för oss, när man kommenterar mina inlägg MÅSTE man skriva vem man är. Jag dör ju av nyfikenhet fattar ni väl. Så no more anonyma kommentarer.

Nu har jag lagat, vad jag tror är universums godaste lasagne. Shiiiiit vad gott det va med mat. Dessutom är där mat äver till hela veckan. Underbart!! bara värma i micron! Take that ANNA SKIPPER mrs aldrig värma upp mat människa!

Nu började handbollen också. SUCK! Reflexen gäspning och uttråkning bara föll på mig. vilken tur att jag hyrt 5 filmer då. =) 5 filmer 100 spänn i en vecka. Det är la gött det. Då har man att göra.

Ja nä men så atte....god söndagskväll...

varsågod och suuuuuuukta efter min lasagne .. hehe...





MMMMMMMMM MUMMMAAAAA

Lycklig?!

Då och då har jag turen och i vissa fall även oturen att hamna på bloggar jag inte läst innan. Det kan va bloggar om livet, kärleken, jobb eller barn eller ja vad som helst. Jag tycker det är skitkul när folk anstränger sig lite och bloggar speciellt då man bor lite överallt så är det ju ett perfekt sätt att visa vad som händer liksom. MEN dock möter jag samma irriterande moment, whats up med folk som skriver att dom är så lyckliga hela tiden. Ni vet sådär overkligt lyckliga att dom till och med är lyckliga över att gå upp 07.00 måndagsmorgonen. Det är då jag vet att dom ljuger, för så lyckliga är ingen! haha. Jag är för lycka, det är få förunnat att vara lycklig idag när det finns så mycket dålig i livet, men jag kan inte låta bli att SKRATTA bigtime när det blir så riktigt riktigt överdrivet att man nästan kan läsa mellan raderna, att det är ett rop på hälp, det är som att det står med osynlig vit text , hjälp hjälp hjälp!!  jag är i alla fall ärlig i min blogg. Det är det som räknas.

Jag vaknade i alla fall i lycka idag. Ren lycka och ingen ljuglycka =) och det är för att  baksmällan var ganska så lindrig med tanke på intaget av alokohol igår kväll. Det blev en riktigt lyckad kväll må jag säga. Vi var på fest hos Sandra och Olle. De har en superfin lägenhet mitt i stan med ungerför 800 meter i tak och 800 kvm yta. Så stort kändes det. gud i himlen vad fin lägenhet. Festar ju inte så mycket längre därför var det skitkul igår. Vi drog till Mårtensson för dansa sen och det var som vanligt jätteroligt.

Så, Körslaget, alla säger att det är ett trevligt program och att dom är så duktiga på och sjunga. så igår såg jag lite av det. Njaaaaaaa.. kanske inte mitt favoritprogram men dom är ju faktiskt duktiga. MEN VEM TUSAN valde ut Grys kläder. Nog för att hon är gravid, (eller?) men igår såg hon ut som ett helt hus, med altan. Det var det värsta ...Fast hon brukar ju ha ganska tvivalaktiga kläder. Vilket är synd för hon är ju ganska snygg så. men nej vem som helst kan inte ha på sig vad som helst. Inte ens GRY!

Här kommer lite foto.

Från festen
Sandra och Olle






Carina o Björn, som ska gifta sig i mars =)


Tobbe


Party på lagom nivå


Sandra och Mia


Olle




Och här e magda från vår fika för ett par veckor sedan,
som förmodligen är brun som en pepparkaka nu efter en vecka
i egypten =)



Puss alla goingar


One of ThOSE Days!

jag förvånas över hur man år efter år efter år fortsätter att bo i detta land på denna delen av året, man är så fruktansvärt uttråkad och på dåligt humör av väder och annat att det känns osm man sakta döööör inombrods stundvis.

I söndags
vaknade jag hemma hos mina föräldrar och trodde jag sovit bort hela dagen efter som de var skymmning ute. Men nej då...klockan var bara halv 12 på dagen. Mitt på dagen, och det visade sig att roligare än så här blev det inte, molnen hängde blytunga och gråa och så lågt att man kunde ha dem som mössa. Stormen piskade en uppgiven östersjö och allt var blött trots att det inte regnade. jäkla skit. Jäkla regn. Jäkla söndag.

Jag har en kompis där nere som genomlider något så omodernt och ute som att fullfölja ett nyårslöfte. Efter 15 år som storrökare slutade hon på nyårsdagen. En cold turkey, dessutom. Inget snus, inga plåster, inga nikotintuggummin.
En dag ringde hon och ville ta en fika. Jag närmade mig med viss försiktighet för jag har träffat före detta rökare med tokababstinenser och sa man något som irriterade dem kunde de slå ihjäl en på fläcken. Men det hela gick ganska sansat till och jag försökte hålla mig i från de känsliga ämnena och bara prata om de bra sakerna =)
Själv har jag tänkt att jag borde sluta röka. MEN numera är det så ute och politiskt inkorrekt med rökning att jag vill fortsätta bara för att reta myndigheterna. Ett något barnsligt skäl, får jag väl erkänna, men vi rökare behöver ta till allt desperatare argument. Och förresten är det väl inte bevisat att rökning är skadligt. Förutom för hälsan, förstås. Men idag visar ju ändå all forskning på att man får cancer av det mesta så då kan även det ju kvitta.

Summan av kardemumman, jag tänker inte sluta röka, jag tänker inte upprätta dåliga nyårsöften och jag tänker fortsätta va på såligt humör över att jag bor i TråkSvergie just nu.

tjingeling

vuxen = tråkig? neeeeeeee. eller?

Tjenare people. I kväll blir jag kortfattad. Har nämligen alldeles för fullt upp. Haha. Kanske inte så många som tror på det. Men så är fallet. Har ju börjat följa en ny serie. Veronica Mars. Det är så bra. Kan jag rekommendera varmt.

Jag har just kommit hem, har varit i skåne lördag till söndag för det var nämligen fest hos david. Hade jättetrevligt, hans kompisar e verkligen jättetrevliga. Vid ett-tiden betsämde sig några av killarna att dom ville ut och dansa. Men efterom jag helt nyligen blivit sktitråkig och inte vill gå ut och dansa så åkte jag med dem till ystad men gick hem istället för att gå ut och dansa. för jag tänkte att jag ville komma i säng lite tidigare så jag inte skulle sova bort hela dagen idag. #WHAT# hur sjukt är det? Kom och rädda mig någon från morgonrocks-filmsträsket!!!! Men det har sina fördelar att åka i en bil med bara killar som man inte träffat jättemånga gånger och som fessutom är på lyset. Man får en hel del komplimanger =)Men efter mitt mycket vuxna beslut på natten så vakna jag i okej tid och bestämde mig för att ta en riktig långpromenad. Så jag gick ut till Öja och hälsade på Bror med familj. Gissa om dem blev förvånade när jag kom traskandes längs stora vägen. Haha. De visste inte ens jag var nere igen. Sen mötte jag upp David i Skurup och åkte hem till Halmstad med honom. 

Här kommer fotona. Som ni alla väntat på =) hehe.
 

Martin och Lasse =)

 





















kyss o kram

Alexander den store, fast liten =)

Klockan 6.45 kom lilla alexander till världen, han är sååå fin...
12 timmar senare häslade jag o Amanda på






en till sista gång nettan!

idag har varit en sån där skithärlig ledig dag, nu känns det dock som att man varit ledig mycket. börjar bli vilse på dagarna nu ... kanske därför som jag börjar bli förvirrad och sitter hemma en lördagkväll med föräldrarna och tittar på en fransk thriller. Rätt bra ändå, men det är nog för att jag blandat i hop alla dagar och tror att det typ är måndag. Ja så säger vi =)

Idag har större delen gått åt till att umgås med broren och hans familj. Har även passat på att rensa hela datorn och nu känns den som ny. Gött. Men det känns som jag har ny dator nu. Jag känner liksom inte igen den alls. Men jag tror det är nu för att hon har blivit frisk från vinterkräksjukan och andra onda demoner som infann sig i den innan. För datorer är ju faktiskt skitbra, när dom funkar för när dom inte gör det då kan det förstöra en hel dag alltså. Man önsakr ibland att dom kunde funka som mit Nintendo 8 bitars. Det vill säga med våld och förbannelser och svordomar. Men icke, min dator, hon är mer finkänslig och lättretlig. man måste klappa fint och prata snällt. hm...fint ska det va =)

Jag är i alla fall ganska trött efter en hel del bus med Amanda Louise. Hon kör slut på mig alltså. Fast det är skitkul också. Idag hittade vi på en lek då hon låg på rygg i soffan och jag skulle dra i benen så hon kasade längs soffan och sen skulle jag lyfta henne i benen och liksom göra en snurr på henne i luften. mmmmm, ja det gjorde vi ungefär 176 gånger eftersom hon hela tiden sa: en till gång, en till gång. Till slut sa jag till henne, okej Mandis nu är det SISTA gången och det lovade hon. Men efter sista gången sa hon på lite knaklig 2 års svenska: "en till sista gång nettan!" Då jag försökte förklara för denna oförstående 2åring att det är helt omöjligt  går att göra SISTA GÅNGEN MER ÄN EN GÅNG började hon givetvis gråta, så då gjorde vi det ytterliga 176 gånger =) vilket hon självklart visste.. jaja....hon e fan go alltså.

Shit, glömde ju berätta att jag varit i Tomelilla idag. Det var väl ett år ungefär sedan sist. Det Gav mig lite dåliga vibbar när jag närmade mig detta lilla samhället som verkar helt bortglömt av Gud och hans små lärljungar. Men när jag mötte upp Johanna (föredetta arbetskollega, för er nya i min bekantskap) utanför det enda lilla kaffeställe som finns så blev det ganska trevligt ändå. Hon är alltid go och prata med och så har hon alltid så OBEGRIPLIGT mycket drama att skvallra om. Hon och hennes vänner är fan 10 gånger värre än alla blondinblekta bruttor i BigBrotherhuset. Ja jag säger då det, denna ungdomen =)

Nu ska jag kolla på några goa kärleksfilmer.

Puss over and out

galen amanda med mitt armband



efter bus och bad i nytt nattlinne alldeles inne i tv:n och jättegravida eva bakom=)

1 januari 2009

1 januari 2009, smaka på dem orden! smaka och känn efter. Första dagen var ju ingen hit, efterverkningarna av cider, spriten och snapsen har infunnit sig och har ju stannat hela dagen. Men ändå tyckte jag faktiskt att det var rätt lugnt..Lisa, Johanna och Kajsa hade ordnat jättebra med maten. Och verkligen jättefin lägenhet. Toppen på alla vis.
Enda som inte gick som planerat var väl utgången, vi gjorde några tappra försök men möttes av enorma folkmassor, tröga vakter och en och annan polisbil och stök så vi drog oss hem igen. Vilket var tur för den lilla promenad som blev höll på att knäcka mig, skorna var snygga som fan, men höga som fan =) men det gör inget, bara man e snygg så =)
Vi hade ju i alla fall skitskoj och även vattenpipan åkte fram .. hihi

och här kommer fotona...mycket nöje!

på väg till malmö i bilen, david kör =)





elina var supergullig och satte upp mitt hår....försökte verkligen få med henne
ner till Malmö..men förgäves! det blev 60-tals inspirerad look =)


 
new shoes, o lalla


Lisa i nyårshatt och skitsnygg klänning köpt i London


kajsa var utläcker i sin hatt, måste ha en sån =)



Adrian



värdinnan och vattenpipan










Så här sjuuuukt tolig såg david ut i mrose när vi skulle hem. Han ser ut som han i sällskapsresan
skiiiiitroligt, skratta så jag knäckte mig!! hahahahahaha



hoppas alla hade en bra kväll.  saknade dock stefan o mats som jag skulle träffat men är ju nere i skåne till tisdag så det ska minsann hinnas med det också =)

god fortsättning på er=)


RSS 2.0