vuxengrejor och familjesilver

Den här morgonen gick jag precis som många andra morgnar upp ca två timmar tidigare än jag vaknat. Jag fungerar i något slags zombieläge vissa morgnar. Jag har förmågan att jag kan rabbla rim och ramsor och sjunga och besvara en ändlös räcka med "varför" och ändå inte va helt vid medvetande. Skillnaden på idag och andra veckodagar är ju att jag har varit ledig idag..NICE...så idag vaknade jag inte av väckarklockan utan av mobilens ringsignal kl 09.00 Och innan jag hann fatta något att jag pratat med killen från DHL (som ska lämna ett paket här) och förklarat att jag faktiskt har ett jobb som jag råkar befinna mig på därav att jag inte var hemma igår när dom var här, gett ut min dörrkod och bestämt tid när dom skulle komma idag. Och allt detta i sömnen med en ögat uppslaget och andra stängt i dvala liksom. Fattade kort därefter beslutat att gå upp ur sängen och få något gjort. Duktig!

Så... dagen började med en biltur till Intersport där jag köpte nya dojjor. Hör och häpna!! Jag har SLITIT ner de gamla. Kors i taket. Även dagen då vi människor kan flyga ska komma =) Sen stack jag till gymmet och sprang o sprang o sprang i min nya skor. Kändes riktigt härligt.
Sen bar det av hemmåt och så blev det lite gröt till frukost. Sen städade jag och städade....det var såååå tråkigt. Det enda roligare som jag hade att se fram emot var DHL-killen och hans paket. HAHAHA...hur nu det låter. Men till min stora besvikelse var han inte ett dugg snygg. Förmodligen inte jag heller eftersom jag tränat och städat OCH INTE duschat. Så han var säkert lika besviken=) Sen måste man göra saker vuxna gör och ringa massa viktiga samtal. Tex Com Hem och Länsförsökringar och bilverkstaden. Har nu sagt upp mitt Com hem bredband. Tänkte testa 3s mobila bredband för 199 kr/månaden. På verkstaden svarade dem inte så får ringa i morgon på lunchen. Måste boka in en tid för att reparera skadan från när jag  blev påkörd. Nåja, fick ju en del fixat!

Jag vet inte om jag tidigare berättat om min cyklerotur men nu är det ju så att 2 cyklar har stulits från mig sen i somras, vilket den ena av dem var min chefs. Det känns jättetråkigt. det är ju inte mitt fel att saker blir snodda när man till och med gjort sig ansträngningen att bära ner den i källaren i lägenhetshuset. Vilket tyder på att det finns tjuvar under mitt tak. Vilket känns väldigt obehagligt! Denna oturen har ju sedan följts av att jag blev påbackad av en annan bil. Dessförinnan har jag ju haft en del otur med mobiler (lägg märke till plural-formen)  sen kom ju skattesmällen från den lilla tiden jag hade mitt företag. Vilket jag inte anser vara mitt fel utan helt och hållet min revisors. Eller snarare bristen på kommunikation från hans sida till mig. Vilket betyder att min ekonomiska situation har blivit lite lidande och väldigt ansträngd. Men nu måste jag ju köpa ny cykel eftersom det här med att promenera överallt tar alldeles för lång tid. sen väntar ju även London. Så om det är någon som känner för att öppna ett konto åt mig och sätta in pengar är det med tacksamhet välkommet =) I vilket fall som helst funderade jag över hur jag skulle kunna få i hop lite pengar utan att behöva sälja min kropp alltså. (Jag äger inget familjesilver) nej tack, nu för tiden jobbar jag hellre övertid än visar mig naken för någon ändå. Tyvärr så kom jag inte på något sätt alls, det enda som jag kom på var nya ställen i min lägenhet som behövde dammas. Suck!

Till sist måste jag faktiskt avsluta med min hjälteinsats. Camillas cykel blev också stulen för en månad sen typ. JAG HITTADE DEN IDAG!!!  Bara råkade se den, alldeles i närheten av min lägenhet. God I´m good! Hon blev själaglad.
Alltid kul när andra blir glada...

Nu ska jag slänga mig i sängen med lite chaithe och min nya bok. I morgon väntar en ny dag med nya underbara utmaningar. Den första är att gå upp när klockan ringer =)

puss på alla som läser och det är skitkul när ni skriver kommentarer...

♥♥♥♥


kolla så söt Majsan är när hon har ansiktsmask =)






Brud och sambo....på en vecka..DET NI!!!

Jag har nu blivit sambo. Fast de är inte lika dramatiskt  som det låter. Jag måste säga att det går riktigt bra också. Tycker jag i alla fall. Maja har flyttat in efter en vattenläcka i hennes nya lägenhet. Detta är givetvis till min fördel eftersom det nu finns mat i kylen och trevligt sällskap. Just nu sitter vi bredvid varann med varsin laptop i knäet och är hur osociala som helst. Men det är ganska skönt med tanke på att vi varit tillräckligt sociala och med ett leende på läpparna hela eftermiddagen. Idag var det ju dags för Fest och Inspirationsdag på Svarta örnshuset. Det var en trevlig dag med massa fina kläder, frisyrer, smycken och god mat. Det tråkiga var bara att det var lite dålig uppslutning av folk: Man kunde även vinna massa fina priser om man gick frågepromenaden och svarade rätt =) Första priset var ett halsband från Mårtensson Ur och Guld värt 10200 KRONOR. Det ni!!! Synd inte vi fick va med och tävla.

Ikväll blir det en liten promenad..kan behöva komma ut i det fina vädret efter att ha stått inomhus som en docka hela dagen. Sen väntar ju givetvis Ensam mamma söker, jag älskar bara ÄÄÄÄÄLSKAR söndagstv.


Här kommer foto från dagens bravader. Kolla in så häftiga banderoller vi har på oss. Jasnas idé och en riktigt bra sådan.

Carinas hår fixas av jasna



Så här vackert blev det



Maja och Carina



Elina



Och så JAG =)



Jasna



 Mitt hår bakifrån



Vackra tjejer



Jag och elina





Maja i skrattanfall



snygga som få


 
jasna me mina brills



carina i vacker brudklänning



David och Jossan tittade förbi





Deluxe =)





puss på alla goa

Ystad

så var helgen förbi....och nu när jag tänker efter halv veckan också. Fan vad fort det går alltså. Jag var ju nere i Ystad och hälsade på. Men tyvärr så blev jag sjuk innan så helgen blev inte riktigt som tänkt. Men det gick bra ändå. Lördagen hade jag lovat en kompis att göra hennes uppsättning till ett bröllop så det genomförde jag med glans..hon sa i alla fall att hon blev nöjd =) på kvällen hade vi lite kräftskiva. Jag och föräldrarna och min nya vän Niklas. Synd bara att han flyttat till Italien för att plugga. Men det kommer bli skitkul för han, såklart. Speciellt roligt för mig som kan åka och hälsa på och och se Milano =) På söndagen firade vi Amanda Louise som fyllde 2 år. Stor tjej med mycket att berätta och det är skitkul. Detta firades givetvis med paketer, mat och tårta och sång. Att tårtan åkte i golvet var ju skitroligt. Inte så kul för den som välte den. Haha.

men i alla fall så kommer här lite foto från helgen

jag och niklas



värsta lilla rocktjejen




hehehe..


Louise uppsättning




ha en go vecka resten alla underbara.

puss o kram

Amanda fyllde år..Grattis gullunge!








GANSKA???!!!!

Så..Jag hade en del intressanta samtal igårkväll. Efter det runnit ner lite starkare drycker vill säga. Det är ju oftast då som det mest intressanta  samtalen äger rum och rent av det ärligaste med folk man tycker man känner för att man träffats och pratat i miiinst 30 min och känner att man verkligen fått en connection med =). Jag och David och Jossan var på fest hos Maja och Tomas. Tomas har fyllt 31 och detta skulle firas med en massa lysekil-bor och tårta och sprit. Det var fakiskt riktigt kul. Nu så här i efterhand började jag fundera lite över vad som sagts i alla fall. Det är ganska intressant att man verkligen träffar många som är ganska nöjda i sitt liv, man tycker man har det ganska bra. Man har ett jobb som är ganska trevligt och som man kan bra för att man gjort det länge. Man har ett boende som är ganska fint och det flesta är stadgade med ganska trevliga partners (som man eventuellt varit i hop med flera år från det att man var ganska ung så att man egentligen växt ifrån varandra eftersom man utvecklas som människor, men har så mycket gemensamt med att det är lättare att va i hop) och har kanske barn, och allt detta är ju faktiskt ganska trevliga saker att ha....gaaaaanska....och jag undrar sen när nöjda man sig med ganska?  och vad är det egentligen för ett konstigt ord? jag måste ta mig tusan slå upp det ordet i ett lexikon och se hur ordet beskrivs.
Sedan när blev medelmåttigt en sak att sträva efter..??  Jag fattar inte det...folk runt omkring mig har förvandlats till "ja-det-var-ju-inte-så-här-jag-tänkt-mig-men-man-får-va-glad-för-det-lilla-MÄNNISKOR" När hände det? Är det därför som jag har så svårt att stadga mig för att jag vet exakt vad jag letar efter men helt enkelt inte har hittat det för jag tänker inte snåla mot mig själv. Jag tänker inte bli en sån som nöjer mig med det nästbästa, varför skulle jag? Och nu är det viktigt att betona att jag inte riktar dessa åsikter mot någon speciell utan detta är allmänna reflektioner. Jag menar heller inte att dömma någon annan. Det har jag ingen anledning till. Men jag blir ändå så himla förvånad över detta!! Vad tycker ni??  Är jag ute och cyklar? Har jag för höga krav eller? kommentera gärna!!

Söndagen den 27 september kommer bli en tämligen intressant dag. För första gången i mitt liv  (av förklarliga skäl) ska jag ha på mig en bröllopsklänning. Det ska bli sååå roligt och se hur det känns. Nej nej jag ska inte gifta mig såklart, haha. Nej utan det är så att det är fest/inspirationsdag på SvartaÖrnshuset här i Halmstad som anordnas av festakademin. Festakademin är ett förestagsnärverk som hjälper till att ordna olika evangemang såsom bröllop, fester och så i Halmstad.  Vem som helst är varmt välkommen dit. Läs gärna mer om detta på http://www.festakademin.se/

Igår gjorde jag i all fall en total hårmakeover på en jättesöt tjej. Älskar att göra sådana förändringar när det blir så himla bra. Men jag måste nog säga att dessa fotona inte gör hene riktigt rättvisa. för hon var ännu sötare i verkligeheten.

FÖRE


EFTER







vilken förändring va?
Kul kul=)


synonymer för ganska hittade på internet: nästan, någorlunda, någotsånär, relativt, rätt så, sådär, tämligen
nej fy, jag gillar inte det ordet och inte synonymerna heller!! och därmed basta =)

Nu är det dags för en lång promenad.

pussiluskan prosiluskan♥

London, frisörmässa och shopping

Frågan är nog ta mig tusan om det kan bli bättre?? Jag är väldigt tveksam! I oktober åker vi till London igen. Kan inte fatta att det var ett helt år sedan som vi var där sist. Shiiit vad tiden går fort. Men jag verkligen längtar. Man får så otroligt mycket inspiration av att åka på sånt. Just nu känns det skitkul med jobb och allting. Speciellt efter denna sommaren med alla bröllop och uppsättningar. Jag känner att själv att jag kommit väldigt långt i mitt eget utvecklande och det känns toppen. Nu är vi ett jättehärligt gäng som jobbar i hop också. Så därför ser man extra mycket fram mot London i år. Fredagen 17 oktober sticker vi o kommer tillbaka måndagen. Lördagen och söndagen blir det mässa för hela slanten och på söndagkvällen på det ett sort spektakel som avslutning. SEN som grädde på moset såkommer vi stanna måndagen också och shoppa. Shiiiit vad jag längtar!

Sen planerar jag också att resa iväg i höst. Lite planer jag lurar på. Vi får se!


Efter jobb idag var jag med Maja och kollade på en mysig lägenhet i stan. Jag hoppar verkligen hon får den. Håller tummarna för henne. Jag älskar att följa  med och kolla på lägenheter. Mest för att jag tycker att det är så roligt att se hur folk bor. Man får så mycket tips och ideer av andras lägenheter.

Nu ska jag vila lite. Är sketatrött ikväll. Så jag hoppade över träningen idag. Men jag har ju varit duktig så det kan jag va värd. =)


By the way, kolla in de nya kräftskivefotona längre ner =)

Kisses!


82-05-01 kl 11.26

okej, jag har ju ofta tyckt att det borde va mest rättvist och dela upp all otur som finns på alla människor så att alla får sin beskörda del av det i detta land. Mest för att jag anser att det borde va mest rättvist. Jag  är också helt övertygad  om att motgångar absolut stärker en och lär en att man inte ska ta åt sig så hårt och att det mesta oftast är ganska värdsliga ting i all elände i denna värld. Men ibland blir man ta mig f-n trött på det!  Nu börjar jag faktiskt undra, Om Gud kanske inte alls tänker som jag utan i stället resonerar som så att lika bra att ge all skit åt vissa människor, ALLTID! Främst då dom som Han vet klarar dom. För han vet att dom inte knäcks. Tydligen någonstans i min födsel 82-05-01 kl 11.26 bestämde han sig uppenbarligen för att där har vi en tjej som ska få ett helevete och aldrig någonsin få något gratis. Sen tror jag att han skrattade lite åt det också. För just nu känns det som att det ena avlöser det andra. E det inte skitstövlar som har så stort ego att allt bara kretsar kring dom är det underbara människor som ska flytta till Italien och plugga i en evighet. Eller så är det någon som helt oväntat backar i stället för att kör framåt i en korsning när ljuset slår om till grönt. Gissa vem som stod bakom... redo för att få en bil i framhuven. just det NETTAN =) med en buckla i framhuven och ett snett hängandes peugotmärke slutade denna alldeles underbara måndagskväll. Detta är ju faktiskt bara fåtal saker som hänt under det sista halvåret. Hela mitt liv är en enda lång prövning.  OCH JA!!!!!! jag vet att det finns folk som har det mycket värre, men det hjälper ju inte min situation.


Men med ett leende på läpparna tar man sig vidare och längtar efter en trevlig helg med god mat gott vin o ett himla härligt sällskap.



 Pusskalas till alla underbara sockertoppar.

kräftskiva

Just det ja, vi hade kräftskiva förra fredagen hemma hos Jasna. det var en riktigt trevlig kväll. Guuuud vad gott det är med kräftor och allt som hör till. Önskar man kunde äta det flera gånger om året. Fast det kan man kanske? I hemlighet i alla fall=) här kommer foton från kvällen. puss

ojojoj så här fiiiiint hade jasna gjort det till oss =)


förberedelser






sjuuuukt rolig bild =)


min berömda romtårta =)     (ems systers recept)


carina o majsan




klara färdiga ÄT


vårt nya alldeles underbara tillskott på salongen =) Elina

 
Haha, måste varit kräftan med en pytteliten klo och en gigantisk. Den måste ha blivit så mobbad i havet=)

Vita tulpaner och regn

.. och jag längtar verkligen..

Celinas bröllop var fantastiskt. Hon var vacker som en saga med lyckligt slut. Dom var vackra tillsammans. Micke och Celina. Självklart var jag och Louise helt enastående i våra frisyrer och kläningar. De kommer givetvis komma foto på detta..måste bara få dom av louise först. Jag tror jag måste skaffa mig en ny kamera. Det är så jobbigt att behöva vänta på att folk ska skicka en foto. Men i alla fall...så satt vi vid samma  bord som en jättetrevlig tjej som hette Linnea. Hon sjöng även i kyrkan, och det var hur fint som helst. Gud vad jag önskar att jag kunde sjunga =) Festen ägde rum i rökeriet i Laholm och det var väldigt mysigt. Över lag hade vi en trevlig kväll, men ibland blir man lite förvånad över tjejer...för det kvittar nog hur gamla dom blir det är alltid falskhet med i spelet från vissa. Osäkra tjejer som inte tål andra som står i konkurens med dem. Haha...så kul och ack så genomskinligt..men väldigt underhållande!

Denna helgen har varit lugn. Har haft lite besvär med halskörtlarna i veckan. Svullnad och haft jäkligt ont slutet på denna veckan..Började i onsdags o sen var det ganska dåligt i fredags.. men Elinas "piller" så blev det bättre...o dem har jag levt på sen dess. Det som dessutom gör livet lite bättre än regnig söndag är en bukett vita tulpaner. Så nu står dom här och blommar i mitt tv-rum. Och när jag tittar på dem ler jag lite o det är ju nice.

Idag fick jag reda på vad min bror och evas pojk nya bebis ska heta. Han anländer ju inte förrän i januari..bra att va föreberedd liksom...grejen var att jag skulle gissa namnet och fick endast en ledtråd. 9 bokstäver. Ta mig tusan så gissade jag rätt första gången...Alexander...jättefint!  Amanda och Alexander.. det blir toppen.

Puss på er alla!

RSS 2.0