Min nya våg, i model slim dessutom! =)

Okej, jag har nu efter mycket mental föreberdning köpt en våg. Nu är det nog...nu ska jag ta en sista ansträgning och gå ner resten av mina kilo som som e kvar! Men det var med vånda jag ställde mig på den när jag kom hem. Suck..Fick göra inköpet på lunchen, och jag började med att gå till Clas Ohlsson. Jag hade inte så jättemycket tid på mig och så tänkte jag  att de nog var ganska billigt där. Men efter typ ha letat i en kvart så hitta jag dem till slut. Jag fick en chock!! 795 kronor!! för en våg...som jag egentligen inte vill ha och som jag egentligen inte ens vill ställa mig på och se resultatet. 795 kronor för att våndas. Nej jag fick springa till Åhlens.( hoppas att jag förlora några hekto på vägen) där hittade jag en som var lite billigare, fick betala 395 kr istället. Men den var snygg! Jag kände att det är ganska viktigt att den är ganska snygg i och med att jag faktiskt ska använda den ganska mycket för att bli snygg. Det är faktiskt inte lätt att köpa en våg. Det är  Mycket ångest inför det hela. Men denna var model slim! Så jag tänkte att eftersom jag satsar på att bli just model slim så kunde det ju inte bli bättre. Så nu har jag en slim platt glasvåg som är snyggare än tv:n. Nu ska den bara användas också..sen upptäckte jag att jag hade 5 min kvar av lunchen så jag hann inte ens äta...tror jag tappade ytterligare 3 hekto på det ..underbart .. jag är i gång =)


    SNYGG VA =)


Började mitt nya liv idag med att gå upp 6:15 och köra upp till Gallberget och springa..Jag tänkte att det skulle bli min nya grej nu..lägga mig i tid, gå upp i tid o träna innan jobb. för jag är så himla trött efter ..  Har 6 veckor på mig till semstern..hoppas på 5 kilo till dess i alla fall.  Har ju dessutom min 3:e vita helg nu till helgen, herregud min lever undrar väl vad som hänt. Han är inte van vid att va utan alkohol så länge =)

Hejja nettan!

PUSS!!!!!

Spela svårflörtad åt en man som är svårflörtad?

Nu känns det som att det är ganska mycket saker på gång i mitt liv. Vilket är ganska ovanligt, inte för att jag är en tråkig människa, tvärtom...men det brukar liksom va ganska händelselöst liksom. Men nu minsann är jag en ganska upptagen kvinna mitt uppe i min karriär och mitt sociala liv. Hör och häpnas! Helgen som kommer är ju som bekant jobbhelg, även söndag då de är balsöndag nr 2. Helgen efter är det långledigt i och med nationaldag i samband med min långhelg. Vilket kommer ganska väl i tid med tanke på att jag då jobbat 12 dagar i rad.. Då blir det att köra och hälsa på föräldrar och några kompisar i ystad. Vilket jag i oför sig känner sådär inför...hade varit skoj och va i halmstad o bara få va ledig liksom. Mamma fyller år i morgon så kan bli svårt att komma undan. Helgen efter igen är det den berömda 14 juni. Där har jag av någon anledning lyckats bli bjuden till två av årets stora event-SAMTIDIGT men fick motvilligt välja bort Louise och Daniels fest =( för allas vår DOLLY PARTON. Konsert och härlig kväll med Lollo. Kommer möta upp Tina med co i Malmö..efter konsert blir det utgång me tjejerna..Sover sen hos min kusin o sen blir det hem till Halmstad igen på söndagen. För att jobba ny vecka. Helgen efter där är det ju midsommarafton som ska firas i halmstad med Camilla och några till (ännu lite diffust) vilket jag hoppas kvällen i allmänhet blir med några snapsar til sillen..snaps snaps hick hick =) Så ni hör ju själva inte lönt ni försöker kontakta mig. Jag är väldigt upptagen nu!  hihi  ....

När man är singeltjej i sina bästa år går man jämt och väntar på en riktigt stor kärleksförklaring, änni har den inte dykt upp..inte från mannen i mitt liv i alla fall. Jag har ju alltid trott att man tricket i att fånga någon på kroken är att spela svårflörtad. Det är liksom själva den regeln jag levt på i några år...så ni kan ju själv tänka er hur j-vla lurad man blir när man upptäcker vid 26 års ålder att det är inte det smartaste att spela svårflörtad åt en man som är svårflörtad..Snacka om att bli irriterad liksom..det borde du berättat Camilla!! Jag borde nog ändra min taktik...Det värsta är att jag blivit så fruktansvärt oengagerad i alla män. Jag orkar liksom inte..lägger ingen manke till alls någonstans...blir inte intresserad...orkar inte bli intresserad längre..mest eftersom jag vet att det ändå inte blir något..så fort någon visar minsta intresse eller blir för på så lägger jag benen på ryggen o sticker..jag vet inte varför..har inget förtroende alls för killar..för hur mycket jag än försöker se saker från den ljusa sidan hamnar jag alltid svamlandes i mörket! Och det mina vänner, tror jag ju givetvis att jag är den enda tjejen i hela världen som känner så!

Kram och Godnatt ladies and gentlemen

nettan close up

image37

Dalahäst + Christer Björkman = sant?

Jag har börjat bli ganska orolig över att jag har så himla dåligt minne. Jag är faktiskt bara 26 år. Jag tycker att man borde ha bra minne vid 26 års ålder. Men icke! Jag glömmer allt och jag glömmer det fort. Jag glömmer ofta saker som folk ber mig göra, eller som folk ber mig komma ihåg. Jag glömmer ännu oftare vad jag själv tänker att jag ska komma ihåg bara för att jag jag är så rädd att glömma att jag fokuserar så hårt på det att jag blir trött o förtränger de...låter det logiskt ?? För nu när jag läser det i efterhand, vad jag just skrev alltså, så lät det inte alls som jag tänkt mig =) men så är det i alla fall. Har jag märkt..på sistone...

Idag har vi jobbat trots söndag pga bal. har gjort två st uppsättningar och tjejerna var jättenöjda och chefen med .. TACK JASNA du var också duktig =) trots trippeltångincidenten =)

Idag vill jag också ge ett stort grattis till Stickan, vår nya mästare på salongen..Hipp hipp hurra
och ett stort grattis till Maja som tagit gesäll och är nu som hon själv uttryckte det behörig frisör =)
GRATTIS NI E SÅ DUKTIGA!!

Så ikväll skulle i alla fall camilla och tomas på bio. Dom skulle se What happens in vegas. Tror inte den är så bra så jag hoppade. Plus att jag har solfrossa från dagens pressande på balkongen. Jag jäklar vad hett det var liksom. Började läsa en lite underlig bok idag. Mig äger ingen. Men den är rätt så bra. Inte alls som dom böckerna jag brukar läsa. Så jag ger den en chans =) Men för säkerhets skull så köpte jag en idag om den andra inte skulle va bra. jag är faktiskt svenne, jag vill va på säkra sidan ofta =) En mer typisk bok för mig Ps i love you.

Sen måste jag ju skriva några rader om gårkvällens eurovision. För hur skulle det annars se ut här liksom. egentligen finns det inte mycket att råda om. Jag känner att det finns två alternativ inför nästa år. Antingen skickar vi in christer Björkman utklädd till dalahäst (konstigare saker har ju hänt liksom) eller så är vi inte med alls och fixar oss en nordisk tävling istället. För Svergie rockar inte längre i denna tävlingen. Nej ingen mer eurovision för de är mest pinsamt.

    +        =    vinnande koncept ??



Och för er som undrar ...om det finns någon.... så är jag singel...fortfarande eftersom ingen direkt har ringt in och lämnat intresseanmälan...än..men jag är hoppfull =)

puss o kram på er alla mina fantastiska vänner som verkligen bryr sig helhjärtat o lyssnar på mitt ältande =)

hejsvej

min nya kärlek

jag behöver inte pojkvän längre..jag har hittat något mycket mer underhållande än så. Nintendo Wii. Min nya kärlek! Var hemma hos Carina i går kväll och gjorde min debut. i början var ju fullständigt värdelös. Jag verkligen sög. Men efter lite övning visade det sig att jag Annette Magnusson är en riktig naturbegåvning. Okej okej, inte på skidhoppen och basebollen, men allt annat =) nästan..hm, eller i alla fall va gäller balansgrejorna. Vi höll på  i flera timmar. Riktigt skoj!  Carina, säg gärna till när jag ska komma nästa gång =) nu??

I morse blev jag faktiskt ganska iriiterad, var ju uppe i ganska så bra tid för att gå och simma. Anlände till gymmet kl 10. Det är ju faktiskt inte ens jättetidigt. Men det var stängt, tydligen öppnar dom inte förrän kl 12 på söndagar. Allvarligt....kl 12??? Det är ju jättesent. som Camilla sa mitt i natten nästan =) I vilket fall. Jag brukar ju inte va på gymmet på söndagar av väldigt naturliga skäl (försöker hitta pojkvänner på lördagar i berusat tillstånd =) men eftersom jag alltid fortfarnade är pojkvänslös på söndagar så har jag gett upp ) så detta hade jag ingen aning om. Fick ju vända och åka hem igen. Men av någon anledning hade jag kraft nog att ta mig dit igen så nu har jag trots allt simmat. Vilket blev en ganska jobbig upplevelse. Precis när jag kände mig färdigsimmad efter ca 45 min så kommer det två snygga killar och sätter sig precis där jag lagt min handduk. vilket betyder att jag måste ställa mig framför dom i dagsljus med solen som strålade in i bikini inte jättebrun och inte jättesmal =) innan jag kan nå min handduk. Dom satt där i vad som kändes som en hel evighet och käka banan. Det är inte det att jag har sämsta sjävlförtroendet men det där vägrar jag faktiskt! Var ju bara att simma på =) Men till slut kasta dom sig i så jag kunde smyga upp=) Tack o lov!


Idag är det i alla fall en sådan där härlig söndag som man inte gör så mycket. Det behöver man ibland. men dagarna går så himla fort att jag knappt hinner med. Ska jobba nu två söndagar eftersom det är bal här i Halmstad så det blir lugna helger fram över vad gäller partyparty =) hm...vilket betyder att jag inte kommer dricka någon sprit vilket betyder att jag inte kommer gå ut och dansa eftersom jag inte kan dansa nykter .. jag skulle behöva köpa ett nintendo wii så jag kan underhålla mig i helgerna. Bara det att spelat kostar nästan 3000kr + att jag måste köpa en ny tv som är jättestor och kan hänga på väggen för annars är det helt värdelöst att spela. Tror inte effekten blir lika häftig men min härlig 100 kg klump som jag har nu =) 
 
Hejja Maja som gör sitt gesellprov idag. HEJJA HEJJA!

Nu blir det lite köttbullar o poptatis.

Ha en underbar söndagkväll


Hade jag varit han hade jag blivit kär i mig =)

Måndagkväll och jag är åter i min älskade lägenhet i Halmstad. har haft en underbar helg. Var ju i Ystad. jag anlände i barvur med med min nya snygga weekend väska. Så snygg jag är i den liksom =)

i helgen blev det grillning o sprit (såklart) sen har det blivit en massa solande och så blev det en dejt i söndags. Så jag kan väl inte önska så mycket mer än så. Eller? Jo det kan jag men det är bara för att jag är jättehagalen och aldrig kan va nöjd. Jag tycker gott att jag gjorde ett fantastiskt bra intryck igår på min dejt med min härliga personlighet o fläktande humor trots att jag inte sovit många timmar på lördagen,  så hade jag varit han hade jag blivit kär i mig =) Så om du läser detta....du har mitt nummer =)

Lördagkvällen blev toppen med grill o annat gott hemma hos mina föräldrar. Jag och Camilla och Emelie och Lisa. Det räckte för en lyckad kväll. Min mamma gjorde oss sällskap sista timmen o snapsa lite .. Sen blev jag ovänns me taximänniskorna, jag lyckas ofta med det! Men jag vägrar inse att det oftast säkert e mitt fel iksom.. ICKE! vi var ute och dansa på lite mer sedan. Ganska hög medelålder men lyckades ju hitta en man som jag sa innan =)

Några foto från festen =)



Jag är väldigt konfundersam över vad typ av tjejer killar egentligen vill ha? De flesta man pratar med säger ju att det ska va tjejer som vågar ta för sig och som inte bara sitter tysta i ett hörn. Men jag undrar det faktiskt...Jag tror det är mest tomt prat som låter väldigt bra i andras öron. För jag märker (inte på alla men de flesta) tjejer att när dom umgås me mig har dom ett sätt sen när dom umgås med sina pojkvänner så har dom ett annat. Jag säger inte att det andra sättet är sämre men det är inte samma alls. Lite snällare, lite sötare och lite tjejigare helt enkelt. Jag är ju inte alls sån. Jag är ju som jag är hela tiden liksom, jag tror att jag måste dämo amig lite i mina åsikter om jag ska hitta en normal kille? Behöver jag det tror ni? behöver man dämpa sig som tjej för att man inte ska ta mer plats än killen liksom. Man ska helst inte va roligare heller. Jag tycker att det är helsjukt! Vad tycker ni? Kommentera gärna!!

Jag har ju  gett allt i mitt solande denna helgen, och det har faktiskt gett resultat. Man får va glad om det sitter kvar ett par dagar nu, tråkigt att det försvinner så himla fort.. men jag är lite brun i alla fall =)

Idag har jag umgåtts med mamma och vi hämtade Amande på dagis. Hon är för underbar! Hon kan nya saker varje gång. Man känner sig skittöntig men så himla stolt =)

Underbaraste amanda louise
image33
image34

Nu får det bli lite godis här...och Cashmere maffia, en härlig dos drama på måndagskvällen! (för att helgens inte räckte liksom)

puss

tekniken och jag

Då har man landat hemma efter jobb. Har faktiskt haft en riktigt fantastisk dag.  så trevliga kunder idag =) Var uppe redan vid 8 och stack till gymmet för att simma. Älskar att simma på morgonen. Det är jag och 2 tanter typ. Så lugnt och skönt. Väl hemma vid 10 blev de lite skön vila o frukost. Sen solade jag på balkongen, JAG VET att det kanske inte var det smartaste med tanke på den lilla rödheten som blev i söndags men kunde inte hålla mig, vill ju bli brun. Så det blev en timme i den röda fotöljen i solen. Riktigt gött. När jag sen kom till jobb vid halv 2 hade jag typ fått soleksem nedanför halsen (är lite känslig sedan brännskadan för några år sedan) Men då introducerade min chef mig för aloverplantan på jobb, den gjorde underverk. De bara försvann o rödheten la sig. Underbart .. pressa lite på torsdag igen.

Det här med tekniken är ju fantastiskt...nästan alltid.. satt på balkongen idag o surfade. Nu tänker ni, ah hon har trådlöst internet. Nej nej  nej säger jag då. Jag var inne på Clas Olsson och köpte en JÄTTELÅNG nätverksladd. Expediten tittade lite frågande på mig och berättade i all vänlighet att det faktiskt fanns trådlösa funktioner idag. haha. Jag vet det,!! jag har haft det! Grejen var bara att mitt trådlösa internet bestod då av en liten usb-grej som skulle sitta i USBporten på datorn. Den bara glappade och jag kopplades ur hela tiden. Plus att jag i ett överförfriskat tillstånd trampade sönder den. (men jag hade i alla fall en kul kväll) Så det hela slutade med att jag började hata trådlöst. Så nu har jag typ en 10 meter lång nätverks-sladd. UNDERABRT säger jag, den når överallt i lägenheten =) och det funkar utmärkt.

Till helgen blir det att köra till kära ystad. dom har lovat underbart varmt väder så jag har tänkt bänka mig i mamma o pappas trädgård o sola o läsa o dricka hemmagjord saft. Ska bli jättemysigt. sen blir det nog lite grillning med kompisarna på lördagen. 

Nu ska jag se fortsättningen på  Desperate Housewifes.

Kärlek till alla underbara.
puss♥


o o o o oAAJ!!

Jaha, då var det härliga underbara söndag igen. O denna dagen har varit fantasitsk hittentills i alla fall. Emelie och Rikard har just åkt. Kvällen blev väldigt lyckad igår. lagom med folk, och roligt folk är bästa receptet för lyckad fest. Samlingen bestod av Camilla Tomas Emelie rikard David Carina och jag. Vi festade på hos mig och åt ost och kex och chips o massa annat .. lyssnade på bra musik...dansade..och bara hade sketaroligt. Sen stack vi till mårtensson. Alla utom Emelie. tror hon minsann tycker vi är för jobbiga att gå ut med. Vi är omöjliga att hålla ordning på..haha. Vi är överallt och ingenstans. det var ju jag och mina nya skor, fatta vilken sensation det blev =) Hon har förvisso inte sagt det men jag vet att du tycker så Emelie!!! hehe.. Vi hade i alla fall väldigt kul..blev ju en del shots ute men det får man räkna med. David var i sitt esse...helt klart. Han körde moves jag inte anade satt i hans kropp.Jag är riktigt impad. Däremot en smula orolig över hans tillstånd inatt. ringde nämligen honom när vi kommit hem för att kolla så att han kommit hem. men David hade inte alls kommit hem .. han var visst fortfarande ute och tumla rundor. Han yrade något om övergångsställe och bil som kommer köra på han. DAVID läser du detta så skicka ett mess så jag vet att du lever. =)
för oss andra blev det allt annat än stillsamt ..  Camilla Tomas och Rikard och emelie skulle ju såklart sova här. Stackars Emelie väckte vi med dunder och brak. Hon hade gjort så fint, städat undan o bäddat fram madrasser och haft sig. Och sen somnat. UNDERBAR! Jag tror att jag vid ett tillfäller typ låg på henne och skulle kramas som tack. Jag menade väl men tror nog att hon uppskattat ett enkelt tack mer=) Sen somnade jag i min säng och sov jättegott. Men det gjorde inte emelie...hahaha...jag varnar känsliga läsare för att hoppa över nästa mening =)  men i alla fall...2 st av mina nattgäster blev lite sugna på varann (låter det va osagt vem men kanske inte svåruträknat) så i all tystnad försökte dem så på aktiviter som kanske inte e menat för stackars Emelies öron. Efter lite stön och bök och annat hör man  hon typ O O O O O AAAJ (slog nog huvudet i hyllan) av den kvinnliga förmågan. hahahaha...så himla roligt...önskar på ett sätt att jag hörde  för jag hade knäckt mig fullständigt, men e glad jag slapp. Den stackars emelie e ju traumatiserad för livet. Hon har varit med om mycket hon..haha Det blev en hel del mobbing i dag på morgonen. Jag var ju så gullig att jag stack o handla frukost till alla .. jag är för go ja =) så vi hade en underbar frukost. Men jag gillar inte när folk stör mig i mitt söndagsläsande i kvällsposten.. SLUTA RÖRA min tidning =) den är helig!! Glöm inte att jag e singel och e van vid att allt mitt e mitt liskom =)

Bilder från festen
jag och tomas
image19
Carina
image20
Carina och david
image22

Camillis
image23

Sexy eye rikard

image24

Emelie
image25

Jag och David delar kex

image26
Idag har vi spenderat våran tid på min melroseplace-balkong. ( ni vet vad jag menar) jag och emelie då. rikard har varit deckat största tiden. Män!! dom tål minsann inget =) Varje år gör man samma misstag. Man solar första dagen i typ 4 timmar o tänker nu blir jag JÄTTEbrun, hahaha. Vilket bullshit. man ser likadan ut som varje år, fläckvist röd liksom, ganska oporrigt men jag kommer göra samma sak nästa år o tro samma sak då också..för sån e jag =)

Kolla in resultatet och ja jag vet att jag e grymt ful men jag bjuder på de!!!

image27
hahahahahahaha!!

glöm inte kolla in resten av bilderna på http://www.martensonnattklubb.se/ lyckades som vanligt tvinga fotografen att fota mig..haha, han är väl trött på mig förstås!!

Aktuell status

antal utdelade nummer igår: 0
antal inkomna telefonnummer: 0
antal pojkvänner överlag: oförändrat, dvs O
på en skala 1-10 hur deprimerande är det: 100000


Nu ska jag titta på mitt inspelade program om dolly parton. Älskar henne! Konsert 14 juni i malmö, SKA DIT!!!

Fast först ska jag prata lite med Sebbe, var ju knappt längesedan =) hehe

PUSS!!

Sluta tryck ner oss 25 -

Jaha, då har man tydligen fyllt 26.  Finns ingen anledning att förneka det hela. Folk säger det i alla fall, jag tror fortfarande att jag e 20 =) men det känns ju onekligen som att folk börjar bli lite smått senila på äldre dagar i min omgivning. Även jag då. Jag glömde bort nämligen emelies födelsedag den 15 april. tyckte det var fruktansvärt. Har fortfarande ågren över de. Jag menar så här det är ju inte det att man e 12 och vill ha presenter. Men jag vill faktiskt ha ett grattis. Jag är inte för gammal för det!! Jag vet inte om det var  ett slag tillbaka för att jag glömde emelie men i år är första året som många av mina vänner inte ens messat ett grattis. Och då syftar jag på vänner man kanske inte e jättetajta med. Men man e ju vänner liksom. Jag hade värsta värsta ångesten över emelie men det är verkar inte som någon har ångest över mig. Hm...

det här med åldern är minsann ett känsligt ämne. camilla fyllde 26 på valborgsmässoafton, så vi va på fest hos några i hennes klass. genomsnittsåldern låg väl på 22-23 typ. så där sitter vi, jag och camilla o några till på festen. så dyker det plötsligt upp en kille som stirrar på oss och efter en stunds uttittande säger han genomtänk: "ni ser lite äldre ut"  haha ja herregud...vad kan det bero på???? han var inte en dag äldre än 21. Så nu e det slut på allt umgänge med folk under 25. Man mår bara dåligt av dem. =) dom ska inte trycka ner oss mer. dom jävlarna! hehe När kl sedan var 23 var alla ganska fulla så jag begav mig hemmåt. så skönt det var att komma i säng innan 12 liksom.

Födelsedagen firades hemma med celbert besök av föräldrarna. hade faktiskt en väldigt mysig dag med dom, tyckte i o för sig att vi mest åt hela dagen. Men gott var det. sen blev det lite kortspel. Förlorade mest.

I morgon blir det alltså födelsedagsfest för oss gamla. Kompisar från förr liksom. Så det blir ost o kex o vin o en massa Lasse Stefans. Gudars var härligt det ska bli. Och inga små 20åringar ska få förstöra min lycka =) HA!

Återkommer med foto från festen också!

Nu är det Berg flyttar in hos arne Weise på tv. Kan ni fatta att det finns en tokig man i detta avlånga land som tauerat in Arne Weise:s ansikte på sin penis. Helt sinnessjukt men härligt roligt. Tänk julafton, ingen i den familjen som behöver sakna honom =)

Fick förresten  ett par sketasnygga pumps av tjejerna på jobb. Visst e dom coola. fick också en liten hård lila resväska av mamma o pappa, perfekt när jag e på mina weekendturer. Fick lite pengar också. Och tre vita rosor. Älskar ju vita blommor!! Fick ju en mobil i april så jag hade ju inte vågat hoppas på någon present. Men dom är så gulliga, mina föräldrar.



 Coola skorna =)

Visningen gick riktigt bra i lördags. Väldigt lyckad och fint väder.. Och duktiga va vi. Här kommer lite foto där i från.

Coola Idas mohikan
image15

Kolla in Alicias hatt av hår
image16

image17

 På scenen
image18


Vill du se mer foto från visningen kan du gå in på canitas dagårds blogg på http://blogg.zvision.se/

Om det är någon som undrar  så är jag fortfarande singel. Inte för att någon undrar men ändå liksom.
Idag är en sådan dag som jag trivs som singel. Skönt! I morgon är det bara jag och Carina som ska jobba. det ska komma en tjej och provjobba också. ska bli skoj.

Hörs efter helgens spektakel.

kisses alla där ute som kom i håg min födelsedag!


RSS 2.0