nyår och efterverkningar

Så....är ni redo allihop, för nyår. Bokat allt? Köpt allt? Något jag i alla fall gjort e att ringa massa samtal till folk och det är minsann uttröttande..och då är jag egentligen inte ens den som ordnar liksom.. haha..men nu tror jag det är löst....något går säkert fel men det e ju det som e tjusningen =)

Attans att jag glömde min kamera på jobb, hade ju köpt ett sånt jättefint fodral från indiska till...fan nu blir jag nervös...tänk om den inte e på jobb...vart e den då..jo...den är på jobb, det måste den ju va!!! Senil och dement, det är ett under man  kommer i håg att gå till jobb på morgonen alltså.

Nu till något annat väldigt viktigt...jag har köpt nya skor idag. Lovely =) Lycklig som tusan. Röda pumps med hög lite grov träklack..mmmmm Snygga =) så i morgon ser jag fram emot en hejdundrande fest. Fast det vet jag att det blir med det gänget =) Alltså, Lisa, Kajsa, Johanna (värdinnan som jag e träffat) David, Adrian och Challe. Kommer dock sakna Camilla och Lollo. Men nytt för i år är ju deras jäkla pojkvänner så därför sviker dem. Men det kommer bli skitskoj ändå. Man hoppas på en sån där fest, ni vet, där man vaknar nästa morgon..och tittar sig kring i lägenheten och förstår noll, man ska just ringa efter polis (man tror det varit inbrott) när sanningen slår en -jag har ställt till med kalas och vad jag skådar var efterverkningarna. Det är då man vet...att man hade skoj =)


HAHA, hittade kameran nu =) wiiiiii, dvs icke dement



Så här dagarna före nyår ska man försöka samla tankarna och sammanfatta det gångna året. För personlig del blev årets stora underverk att det snart tar slut. Dvs...noll kul har egentligen hänt..inget slående som man kan i efterhand skrika och tjoa för...nä..jag vill ha ett nytt år nu. Tack för det gamla in med det nya. Det enda som egentligen varit bra, väldigt bra är ju min lilla galna brorsdotter som växer och frodas. Jag var lite tveksam först till faster/gudmorsrollen med tanke på att jag och omgivningen betraktar mig som en ganska förvirrad och disträ men charmig och fullständigt jäklig på att krossa mäns hjärtan.Jag behöver bara ge dem en blick med mina valpögon för att de ska lämna allt och tillbe mig som en avgud. ( haha, okej nu överdrev jag, men fan va bra om det vatt så lisom) Men nu jag känner jag ändå att jag växt in i rollen i alla fall. Och nu funkar vi riktigt bra, jag och lilla Amanda 2 år och 3 mån. Eftersom jag faktiskt bara ta del av den goda lilla ungen, nybadad, söt och utvilad och mätt. Sen när hon skriker så lämnar jag tillbaka henne igen, jag är mycket nöjd med fördelningen =) Och så komme det ju faktiskt en lillebror, beräknad att anlända till jorden 5 janurai. trevligt.

nåja, med detta vill jag önska alla ett riktigt gott nytt år. det kan fan inte bli sämre än det andra ändå =)

puss


Tjoflöjt med ny kamera

Ojojoj..jodå..jag fick min digitalkamera och den har redan invigits. Julafton firades hemma hos min bror och hans familj i all sin prakt. Maten, barnen, granen, klapparna glöggen o pepparkakorn och så klart gröten. Jag är så nöjd så. Jag tror att alla var nöjda faktiskt. Förutom kameran så fick jag parfymen jag ville ha (J Lo - Glow in the dark) tillsammans med bodylotion och så fick jag ett kit med mascara och kajal och rengöring (Lancomes Hypnose) och lite annat smått och gått,.

Men nu undrar ni ju såklart vad de var för hemligt uppdrag jag skrev om. Fast nu vet ju alla nästan =) Min kompis Challe från Aussi överaskade med att komma hem julafton i stället för i Mars. Och det bästa av allt, hon ska inte tillbaka. Ingen visste något mer än jag och jag fick inte veta förrän i måndags. Men jag hämtade i alla fall henne på Svågertorp på julafton och körde henne till hennes syster och hon blev GANSKA överaskad. Hehe.

På juldagen var det ju festdax såklart. Enda dagen på hela året som e en självklar gå ut i ystad dag. Vi började lite lätt några tjejer med någon drink, sen drog vi vidare till Adrian (en kompis till David)  com hade juldagsfest, det bjöds på kakor och julgodis o fest. Riktigt trevligt. Det var många kära återseende =) Sen ville vi ju självklart dansa dansa, så vi styrde kosen till Lite Mer. Inte illa där faktiskt. Väldigt mycket folk, och många man kände.

Jag är sketatrött i kväll trots att jag inte gjort något vettigt på hela dagen. Men får bli mer bloggande i morgon.

Här kommer efterlängtade fooootoooooo.

kolla min cooola kamera förresten.




foto från festen i går.





















Sen drog vi till Lite mer
















trevlig fortsatt mööööööösjul

överaskning och vinterkräksjuka

Jaha, då e det inte mer än ca 20 min kvar tills julaftonstimmarna slår in. Jag tänker tillbaka på när man tillhörde åldersgruppen kidsen, Ohejdamej vad dessa sista timamrna gick långsamt. Idag i en vad jag vill kalla mer vuxen ålder. I alla fall i siffran så skulle jag vilja stanna tiden just nu och bara få andas .. och vara...för det går så himla fort alltihop att jag knappt hinner säga grisaknorr förrän allt samman är över. Just nu sitter jag i mitt gamla flickrum på Handskmakaregatan i ystad och myser med knäck och CHOKLADbollar, vågar mig inte på n-ordet i dessa svåra rosengårdstider. Är dessutom ororande nära området nu också. I vilket fall, så har jag de riktigt skönt. Ser fram emot en veckas njutning, spänning, roligheter och god mat.

Det hela börjar i morgon kl 10.00 då jag ska utföra ett hemligt uppdrag. Vad det är kommer ni få höra i morgon!!! OOOOO hur spännande är detta? hihi =) Förmodligen kommer det ta ett par timmar eller två. Sen hoppas jag hinna ner på stan och hitta några sexy strumpbyxor till klänningen som jag panikköpte idag i Halmstad. Skulle så gärna vilja ha röda lackpumps till. Får se om detta kan finnas i denna stad. Sen ska jag hem och mysa med familjen och titta på kalle, i alla fall med ena ögat. sen ska vi till min bror och fira jul. så de kommer bli en jättebra dag med mycket kul överaskningar och glädje.

Ibland ställs frågan vilket som är svenskans fulaste ord. Jag har en aktuell kandidat, ett tredelat ord som var och ett är förfärligt och sammansatt blir rent vidrigt - vinterkräksjuka. Hittentills har jag klarat mig genom alla år..peppar peppar...men jag fasar ändå. Jag har läst i tidningen att det härjar hej vilt, land och rike runt och ve och fasa för den som drabbas. De e en plåga och förnedring där ingen bot eller lindring finns utan den drabbade måste helt enkelt uthärda och hoppas på att någon barmhärtig samarit kommer och torkar upp efter dem. Influensa kan dessbättre någorlunda förebyggas genom vaccin. Det slår mig i denna stund att jag glömt ta en. Det bär mig emellertid emot att gå till min läkargrupp för varje gång jag är där beordrar någon ur personalen att jag ska väga mig. Hur kul är det dagarna före jul?

Nu tänkte jag lägga mig och läsa i ungefär en minut sen kommer boken ramla i huvudet på mig av ren utmattning. Dagarna före jul är ett enda stressmoment för en frisör. Alla, och då menar jag alla vill bli fina i håret. Vilket betyder att jag min arma stackare är alldeles slut och förtjänar finfina klappar i morgon.

GOD JUL alla underbara wannabees-nettan och till er andra också som inte snappat upp det än =)

Julångest med Sussanna Kallur

1 dag kvar till julafton. I morgon är alltså sista dagen för inhandlande av julklappar. Jag ville bara påminna så att stressen och paniken verkligen får fäste och så att inte en själ som läser detta kan logga ut här i från i frid. Mohahaha =)

Julafton i alla sin ära. Det är mysigt med mat, och dryck o tända ljus o familjen och en droppe alkohol eller två.
Men  julen är också lika ångestframkallande som  Susanna Kallur. Hon springer och hoppar häck utan att bli direkt översansträngd svettig eller visa tendenser till någon större trötthet. En annan sitter framför tv:n trött, överäten tjock och bakfull. Det krävs en hel del att bara ta sig till en annan plats i lägenheten. Man kan inte i sin vildaste fantasi förstå att vi kommer från samma ras. Helt oförståligt.

Man får tacka Gud att Anna Skipper finns på tv:n och visar hur lätt det är att kasta ut allt skit från kylskåpet. Har man tur får den halva skrynkliga tomaten ligga kvar. Det besynnerliga var att i ett avsnitt kastade hon till o med ut en microvågsugn med påståendet att det minsann inte är bra att återvärma mat. Det må så hända att det inte är det bästa hälsomässigt, men hur fan ska någon med ett vanlig 9-18 jobb ha tid att laga ny mat varje dag. Jag har ingen aning om vad hon tänker sig, men min micro står kvar!!!

Ikväll stannade vi kvar på salongen efter jobb och fixade våra egna hår. Man vill ju inte komma hem och låta folk tro att man fått sparken och inte har råd att gå till en frisör. Så nu är jag hemkommen och har packat det mesta inför ledigheten i mrogon kl 18.oo då jag drar till hemstaden för att fira jul. Kommer bli en riktigt välbehövlig ledig vecka med massa skoj och mys. Men datorn hänger med hem så inget ska förbigås. Ingen kommer undan!!

Love ya.
puss  o pisk


Kolla så käck och snygg man blir när man kastar ut micron =)


onödig skit att veta

guuud vilken vecka. 6 dagars jobbvecka är till endo. Helt fantastiskt. Fast verkligen helt slut. Har haft en litet besök av camilla i kväll .. hon hyrde med sig Johan Glans. Ja alltså inte Johan i egen person utan hans video, SKÅNE TOUR. Och jag säger det, har ni inte sett den så SE DEN för den ger en 50 min oavbrutet skratt. Han är så jäkla rolig.

Men nu har hon gått hem för hon åt för mycket kex och ost  at hon fick ont i magen och lämnat mig till mitt eget öde resten av kvällen. Så vad kan hända..kl är 20.59 exakt. Jag sitter här i mjukisbyxor och myskofta. PÅ EN LÖRDAG. Så är det när man närma sig dem 30. hehe. Flippade runt på tv-kanalerna. NADA PÅ TV. Herregud sänds det inget vettigt på lördagarna? Flera år sedan jag kollade på tv på en lördag och jag är jättebesviken. Svt 1 DANSBANDSSKIT. Mamma säger att det minsann är finalen.. VA?? Finalen i vaddå? Har aldrig sett detta. Nåja...flippar vidare till svt 2 och ser...hm..är det vad jag tror....OPERA...herrejesus...trycker vidare direkt och hamnar på tv3...och vad hittar jag där? Die Hard film..Helt jävla värdelöst....är det något att sända på bästa sändningstid? Tv 4...hm Film Love Actually -kärleksdrama med Hugh Grant som man sett 150 miljoner ggr. Nej nu ger jag upp!! Det får bli som vanligt. Det jag älskar mest. mina DRAMASERIER. Just nu är jag helt lost i 90210. Dom nya Beverly Hills. Jättebra. Det händer mycket hela tiden...drama..svek..lögner och Kelly och Brenda fast utan långt hår och lite för korta luggar. *saknar*

Ungerfär så här är det, man sitter i soffan eller ligger i sängen och bara tittar och tittar. Det tar aldrig slut. Speciellt inte om man laddat hem typ 10 avsnitt. Jag försöker halvhjärtat disciplinera mig och ägna mig åt mer produktiva gärningar än att glo på ungdomar som ligger med andra än sina pojkvänner och sen ljuger om de. Men jag kan inte. Måste se! Bara lite lite till <3 liiiiiiite

Var på massage idag. På Form här i Halmstad, Hon knådade och knådade och tryckte och ja...jälvar vad ont jag har i kväll. Hon sa att jag skulle göra några bröst-strechingsövningar minst en gång i veckan för att få bättre hållning. Och därav mindre värk i ryggen.Hm...jaja..jag ska nog ge det ett försök. Fast grannarna kanske undrar vad jag håller på med =)

Nu till en helt annan sak. Det har ju varit stora diskutioner om ammande mödrar ska få dricka vin eller inte? Jag menar hallå? Har svenska folket inget annat att diskutera än detta helt ointressanta ämne? Vi lever sannerligen i ett privilegierat samhälle när två glas vin i veckan upphöjs till något verkligen angeläget. Det roliga var att en professor i Göteborg direkt kunde avfärda hela ämnet som fullkomligt irrelevant eftersom alkoholmängden i bröstmjölk aldrig kan överstiga den som finns i exempelvis juice eller filmjölk - inte ens om så mamman super sig medvetslös. Om någon skulle fråga mig, vilket dom inte gör för mina vänner bryr sig inte om detta, MEN OM, så skulle jag säga att varje ammande mamma är väl värd ett par glas rödtjut till maten på lördags-kvällen. Det är varken skadligt eller demoraliserande utan trevligt och rent av nyttigt.

Skål och tack.



PS: om ni missade rix Morron zoo i onsdags så måste ni klicka er in på deras hemsida (www.rixfm.se) o lyssna på när roger läser upp ett kedje brev: en hunds dagbok. det är fasen humor på hög nivå de!!


Smoothie och lite blogg

fredagmorgon,  kl08.10, har en hektisk dag framför mig. så jag börjar lite lugnt med en smoothie och lite bloggande. Fredagar brukar va hektiska så det är bara att rulla upp ärmarna och sätta igång. Sen i kväll hoppas jag på att det blir riktigt härligt med bra sällskap, vilka består av Elina och David 3 vinflaskor och ostar. Det tror jag blir en riktigt bra kombination. BILJETTERNA är nu bokade till Beyonce. Fan va glad jag är.

Ska jobba extra i morgon, sen ska jag på massage, helkroppsmassage. LÄNGTAR. Fick ju det i present när jagt vann en försäljningstävling på jobb och nu ska jag utnyttja den =) Sen på kvällen kommer Camilla som kom hem från egeypten i veckan. Ska bli skirtoligt att umgås. Sen är det ju bara 2 dagars jopbb kvar sen ska nettan till ystad o fira jul. Mys. Julklapparna är faktiskt köpta, nästan alla i allefall.

Nä, nu får jag klä på mig.
Ha en bra dag. Pusskalas.

Beyonce!

tjoflöjt, kom just hem från födelsedagsfirande på Harrys. Födelsedagsbarn? Chefen...Vi blev bjudna på mat och dessert och vin. Det är alltid lika jummie på Harrys. Lätt stämning, god mat och riktigt go personal. Det fick bli som alltid 6 kycklinvingar, pommes, grönsaker och beasås och aioli. Fan så jäkla gott. Men jösses vilken kaloribomb. Min skit idet när det är födelsedag =) Efter maten bjöds det på Bailys/choklad pyramid med färska frukter lite snitsigt upplagt som smakade lika gott som det såg ut. Sen som vanligt gick det åt helevete i musikquizen. Temat var 70-tal o vi sög big-time. Men va fan, vi var ju snygga i allefall=)

Det är med stor sorg i hjärtat som jag meddelar att fram tills julafton, då jag hoppas mycket på att få en ny digitalkamera så blir det inte mycket foto. Min gamla kamera är kisskass värdelös. Men vi alla håller tummarna att jag får min efterlängtade kamera med snygg häftig design och som dessutom kan ta bilder =) HURRA!

11 MAJ, jag längtar till 11 MAJ, för då hoppas jag nämligen på att jag köpt biljetter till Beyonce som ska spela på Skandinavium i Göteborg. Fan det är stort alltså. Måste verkligen se henne. Så alla som vill, hör av er o häng på. Biljetter släpps i morgon.

PUSS

Älska Älska Indiska=)

Godagens alla skitungar!

Var fan är snön? Den kom, den såg, den segrade, sen stack den. Jävla skit. Var på stan idag. På indiska. Har nu handlat för mitt presentkort som jag fick av Majsan. Är hur nöjd som helst. Det blev nya gardiner, lyktor, some candels...mmmmm  mys....Lite oljor...och så en vit skorttunika typ och ett silverhalsband. hm...och strumpbyxor. Fan så nöjd jag är alltså =) Snart så kommer David, har saknat han nu när vi inte setts på ett tag. Det är så jäkla mycket uppbokad nu att jag känner för att ta en paus från allt. Men det är ICKE uppskattat. Vi ska i alla fall dricka glögg med alkoholhalt 10 % kanske jag blir lite full??? eller ja icke nykter i alla fall. Glöggen ska drickas ut mina nya glöggmuggar som är underbart söta. Loooove.

En annan jävligt bra sak är att Camilla och Tomas kom hem idag från skolresan i Egypten, Dom har varit borta i 3 skiiitlååånga veckor. Men nu är jag glad igen. SAKNAT!!!

Och förresten, alla ni som inte hört Pinks album borde skämmas, värd att lyssnas på!

enjoy lite söndagsfoto.















Vad tyckte ni?

Ciao


Fredagsmys helt själv

Första fredagen på länge då jag ska va själv..hm...jaha..vad gör man då??? Maja har ju flyttat ut. Så har bott själv i en vecka nu.Lite märkligt än faktiskt. Men ändå rätt nice. Speciellt när jag vet att hon bor jättebra nu. No worries där inte. Tydligen är min lägenhet väldigt populär. 3 st har anmält sitt intresse för inflytt om det blir utflytt för mig. Alltid kul ju =)

I Morse vaknade jag till ett alldeles undebart snötäcke ute. Det var såååå vackert. Synd bara att det försvann innan lunch liksom. Typiskt! Slask och skit!

En arbetsdag kvar på denna veckan och den kommer försvinna som smör i solsken för det är mycket nu att göra på jobb innan jul men det e bara nice. Efter jobb så tänkte jag kollalite på Indiska. Fick ju presentkort där, så får se om jag hittar något mysigt..och på kvällen får jag herrbesök från Borås. Jajjemen...DET NI =) hehe.

Nej nu måste jag fan luska ut vad jag ska äta. Kan ju inte äta tomatsoppa alltid liksom. =)

Trevlig fredag alla mina lovely darlings.

OCH JON!!! Jag tror dig inte!!!

PUSS HEJ

Fler festfoto från i lördags...fan va snygga vi e =)



fulla blondiner


vackra brunetter


puss


tydligene ju itne jag road av vad Lisa o Kajsa tycker e skoj =)


viktigt tjejsnack






















Förlåt Anders =)

Oooooo Fööörlååttt.. Glömde ju berätta det viktigaste i lördags. Anders min för detta roomie  kom ju också på festen. bara för att träffa mig =) sååååå glaad man man blir när någon gör så =) vi pratade hur mycket som helst om hur mycket som helst, gamla tider och nya tider. Eller kanske var det så att jag pratade mest?? hm....jaja....=)

Kom tillbaka till Halmstad igår kväll med massa baciller från skåne, har nämligen gått och blivit sjuk =(
Feber, frossa, svettningar och nära döden upplevelser har kommit o gått hela dagen. Har verkligen kämpat mig igenom denna dagen på jobb. Inte så lätt när man måste va go o trevlig me ett leende på läpparna. Men nu har jag landat hemma o tänkte sova lite. har tagit en semsterdag i morgon för att söka jobb... jajjemen...har bestämt mig för att gå vidare till nya utamaningar. Göteborg lockar.... Men vi får se....Man vet aldrig vad som lurar runt nästa hörn. Men när en dörr stängs brukar en annan öppnas.

Puss och pisk

Manligt Lammkött. Bääääääää......Jajjamensan =)

Det borde fan va straffbart att få lov att såga en jävla motorsåg utanför någons fönster en söndag morgon. Har hände med hederligt jävla folkvett!!!! Gud vilade den 7:e dagen och det tänker fanimej jag också göra..... Måste finnas någonstans man kan klaga? Motorsågsfolket kanske?? Hm...undrar om dom finns med i telefonkatalogen??

Än så länge har denna helgen varit hur bra som helst. Bästa på länge. Lovade Daniel att nämna hur jäkla roligt vi hade i bilen ner...Vi sjöng, vi skrek, vi åt ,vi pratade och sen sjöng jag till Celine Dion och Daniel höll med, jag sjunger väldigt likt alltså...skillnaden e hårfin =)

I går vad jag på styan med Louise och Emil. Var ju tvungen att hitta att ny outfit till kvällen vilket brukar sluta i fiasko i denna stan men jag lyckades!! På Unos fann jag en lila snygg klänning och latexleggings. Som jag matchade med Guldglittriga pumps och guldsmycken. Snyggt blev det =)

Sen var jag hos min bror och firade hans 41års dag med julbord och släkt. Jättetrevligt.!! Och ..ja Daniel han var kvar han... Så det verkar ju som att det gick bra liksom....MIN FÖRTJÄNST hiihi...

Sen blev det i alla fall party party och det var sjukt jävla roligt =) Tack Krisse www.krissefisse.blogg.se för en jätterolig fest i din underbart söta fina lägenhet =) Jättegulligt att du bjöd oss. Till en början få jag nog säga att det var en välorganiserad fest med vackra damer redo för ...ja...att ha skitkul!!  som frammåt småtimmarna spårade ur fast på ett rätt roligt sätt när det infann sig testosteron-lammkött...Oj jösses så unga..men så söta =) Jag minns när jag var 18 och tyckte sådana killar va skiiiitsnygga och ascoola =) Och det bästa var ....dom trodde jag var 21 typ =) hahahaha. UNDERBART. Ska från och med i dag sluta klaga på min ålder .. Jag är fan välbevarad!!! För skillnaden var att när jag var 18 så vågade jag inte prata med dom snygga men idag kan man ju säga vad man vill och det funkar fan =)

Sen drog vi till Lite Mer och dansa häcken av oss. Där var faktiskt fullt med folk och roligt som tusan. Några snygga också. Brukar annars va en väldigt sällsynt art i denna stan. Utrotad skulle jag tro! Därför måste dom få som e kvar räknas som fridlysta. Dom måste blomma i fred helt enkelt. Se men inte röra =) Ajjabajja!

Så nu är söndagen kommen och här sitter man i mammas och pappas lie skönt insittna skinnsoffa och har det rätt bra faktiskt. Inte ens speciellt bakis. Bara skönt trött. Tänkte sticka ner om till Åhlens och ta mig en titt. Sen blir det nog en sväng med bilen i kväll till hemlig plats .. hehe...

Ta hand om er darlings!

Bus Emil på Max


Här myser jag med Mandis



Festen är i full gång, Kajsa och krisse =) sexy sexy



Snyggingar Lisa och kajsa



Lammkött!!





Kommer fler foto snart...Håll utkik =)



 



matchmaker-deluxe in y-town

home sweeeeet home...

finns egentligen inget som e skönare än att bara få sätta sig hemma hos sina föräldrar och bara andas ut. Bara få vara utan att känna någon press  eller något magont eller något jobbigt alls...

nej nu har jag landat..o nu ska jag vara här till måndag.

sitter o kollar på inspelat idol o myser, men det blir nog sängen snart..är väldigt trött.

Förresten, jäklar vilken respons jag fick av er goingar vad gäller om jag ska klippa mig eller inte. Ska fundera på vad ni skrivet men ja jag vet inte. Man måste ju ha i åtanke att jag faktiskt tycker det e väldigt roligt att fixa med mitt hår och klipper jag det finns det ju inte så mycket kvar att göra. Liksom. Guuuud vad tråkig jag lät nu!! Sluta tänka börja klippa!!liksom!!!  Och du Lisa...du kär ju i allt, man skulle kunna raka av ditt hår och du e snygg ändå. Så e det inte för alla.

Och Anna,vad gulligt skrivet av dig =) 

och emma....JAG är SÅÅÅÅ mycket coolare än Sanna liksom...dessutom med mindre näsa!!

Och Krisse, vi ses i morgon!! Party on. Men tänk på att jag är gammal kärring nu. Är inte lika tålig som er ungdomar =)

nåja bäst o gå vila, så jag kan upp i morgon på morgonpromenad... Sen ska jag ut till min bror och hans familj på julbord. Broren fyller ju 41 =)  ÄÄÄÄLSKAR JULMAT!!

och så ska det bli spännande och höra hur det gått med daniel o Lisa..hihi..nettan e matchmakerdeluxe nu =)fixat i hop Daniel på jobb med min brors sambos dotter=)

hörs på söndag med skvaller o mys.

hej så länge
trevlig helg.

pUssss


Ska man våga klippet???

Nu sitter jag här och tittar på Sanna, Shirley och Sonjas julshow. De är ju så fint...vi dricker glögg och äter pepparkakor och bara myser...jag och majs...

Fast jag sitter här och studerar Sanna Nielsen. Jag menar är jag verkligen så lik henne som alla säger??  Hm...Nu har hon ju faktiskt klippt av sig håret. Och jag funderar om det det är snyggare än innan. Jag vet inte, vad tycker ni?  Maja tycker jag ska klippa av mig mitt också till någon typ av bob/page, men jag är tveksam...vad tycker ni? Ska jag våga?

hur lika e vi? ska jag också klippa mig?





ooo jag vet inte....huvudbry!!!!!

förresten kolla in när jag och Björn dansade i lördags, glömde lägga in denna igår ju.



puss hej och ha det gott alla!!

RSS 2.0