nyslingad och redo för jobb =)

image11

guld och gröna skogar

Jaha, då har man börjat betala tv-licens igen. SUCK STÖN och PHU...känns alltid tufft, med tanke på att man ändå inte kollar på dessa värdelösa tv kanaler. dom får gärna gärna plocka bort dem för min del...På fakturan står det med en positiv klang som följer och jag citerar " för 2032kr/år får du en oberoende tv och radio utan rekklamavbrott. Med din tv.avgift kan sr, svt och UR fortsätta göra spännande, trovärdiga, intressanta, utamanande, smala och breda program för dig som tittar och lyssnar"  ELLER HUR!! HAHAHAHAHAHAHA! Man knäcker sig fullständigt efter sen sådan mening. Jag har en massa invändningar i denna meningen. För det första är 2032  kronor en hel förmogenhet att lägga på sådan skit. Och sen när bärjade sr, svt och UR göra spännande och utmanade program? Har jag missat dem? Hallå liksom.. Jag blir så trött...Nej ta bort dom kanalerna från min tv och låt mig använda dom pengarna till mycket mer nyttiga saker, som tex en snygg vår jacka som jag är i desperat behov av för tillfälligt. Funderar på vad jag ska köpa för något..?? Är så fruktansvärt trött på alla mörka höstkläder i min gaderob nu. Vill bara ha en massa sköna vår och sommarkläder.

på lördag ska vi ha visning med salongen, det är nämligen dags för modevisning på lilla torg här i Halmstad. Många butiker har gått samman och ska ordna modevisning och vi ska göra håret på alla modellerna plus att vi har egna hårmodeller. Ska bli jätteskoj. Efter visningen blir det mat och dryck på harrys med jobb. sen hoppas jag på en kul kväll med camilla på bond eller mårtensson. Där jag förmodligen kommer att träffa min blivande man. Det stod nämligen så i mitt horoskop. Chansen var spec stor på söndag... Söndag liksom...då går jag väldigt sällan utanför dörrarna...Så jag undrar hur det ska gå till.  Men det kanske räknas med efter 12 lördagnatt.. då typ 5 i 3..haha då brukar de va någon lovar en guld o gröna skogar =) tjohooo..hick...zzzzzzz

Jag är väldigt förhoppningsfull inför underbart solväder söndag och måndag eftersom jag är ledig då. Tänkte nämligen bli jättebrun då! Eftersom jag höll på att få ett utbrott i dag i omklädningsrummet när jag provade första bikinin. Så jäkla blek så jag nästan e genomskinlig. Helt omöjligt att pröva en bikini då. Nej, man skulle varit student som man kunde pluggat på¨stranden i stället. . .

I dag läste jag en sannerligen intressant artikel i kvällposten. Det är nämligen så att vi skåningar e dem i hela landet som är rakar sig mest. Jag visste väl att vi e fräschast =) haha .. I skåne säljer man mest rakprylar så som gel, lödder och hyvlar. Hehe..Skärpning Norrland =)

nej nu ska jag raka mig =)

Ha en härlig helg alla underbara människor.
pussiluskan!

Hobbyfotograf?

Jag blir lätt kär..men det går väldigt fort över. Jag önskar att det inte gick så fort. Alla andra fortsätter ju att vara kära liksom. Idag fick jag frågan om jag kunde va en bra tjej för "honom" ... Oj..har liksom aldrig fått den frågan förr. Jag har faktiskt ingen aning om jag e bra för någon (förutom camilla  och Lollo då) men jag e starkt tvivelaktig till andra=) jag vet knappt om jag är bra för mig själv .. men jag som jag sa till Killen i fråga har jag ju inte så mkt jag kan göra åt de..är ganska fast i mig själv. Typiskt. Jag är ju ganska självcentrisk (för att jag kan) gör precis som jag vill (för att jag kan) dricker sprit när jag vill (för att jag kan) och träffar vem jag vill (för att jag vill) ... men visst jag kanske ändrar mig...när jag hittar min man =)

För er som undrar, nej jag har inte vunnit en miljon än på trissen...men okej jag har inte heller köpt ngn ny lott..men borde nog göra det snart. Behöver verkligen dom pengarna..har nästan räknat lite med dem. :/ hehe

jag skulle väldigt gärna vilja börja fota saker...fina saker..jag tror jag skulle vilja bli hobbyfotograf..men jag vet inget om hur man gör liksom. Vill gärna köpa en såndär snygg kamera..men lång lins..dom ser så häftiga ut =)
Tror jag skulle bli snygg om jag höl en i en sån liksom =)

Nej det får bli en lott i morgon!
Måste sova
puss





Tilde och jag =)

Oh herregud, vilken huvudvärk. så...igår var det fest  hos mig. hade verkligen superkul. Jag tror att det hela handlade om mitt klädval =) hade nämligen hittat en ursnygg klänning (dyr!!!!) som fick följa med ut och dansa igår. Jag och min klänning var fantastiska om jag får säga det själv. Succé...
Men helt plöstligt tror man att man e mycket snyggare än vad verkligheten säger  (pga spriten o klännigen då) så man tror man kan välja o vraka o sålla precis som man själv känner ibland alla män. När någon söt kommer fram o pratar tänker man...jag kan bättre än så här... helt sjukt...kan jag ju inte alls..haha..sen får man stå där med skägget i brevlådan (varför säger man så egentligen) o skämmas när kl e 3 och man inser att man sållat bort dom bästa ...suck så..resultatet av detta blir ju enkelt -  ingen pojkvän idag heller, fortfarande fri som en fågel i hjärta o sinne..lite synd..hade varit trevligt med en dejt idag =) Hittade en snygg i går .. tänkte att han kunde kanske bli min nya pojkvän..men som vanligt e det ju alltid något..mitt i vår (som ska föreställa) sexymoves dans kommer en tjej fram o blänger på mig. Det hela känns väldigt anträngt liksom...hon mummlar något till killen och jag säger: man kanske ska avlägsna sig? Han säger nej, gå inte och Då snäser hon åt mig och säger sarkastiskt: Nej VARSEGOD..du får han...han e bara din, bara ta han!! Jag bara.....tack =) de va snällt..det uppskattas...JAG STANNAR =) det var ju tydligen inte så populärt..haha ..jag anser ju faktiskt att dom goda tingen här i livet e ganska få..så man kan faktiskt dela med sig till sin medsyster. Charing is caring. nej...så man e fortfarande singel denna härliga söndag...men det e ialla fall ingen som kan göra slut med mig =)
 kolla in fotona från festen här nedan..o vill ni se fortsättningen..kolla på mårtenssons natt klubb halmstad på vimmelbilderna =)

antal pojkvänner: 0
antal sms från killar idag: 2 st (wohooo
)
huvudvärksstatus: MKT HÖG

idag gott folk är det bara 70 dagar kvar till sex and the city filmen. Som jag längtar.. vet inte sist jag längtade så mycket efter en film. Alltså 21 juni smäller det...=) Var i och för sig på bio i fredags också, med david. Vi såg "min brors flickvän" den var väldigt underhållande. Måste gå på bio oftare. det är verkligen trevligt.

Nu ska jag titta på  Spårlöst. Jag vill också ha en mystisk släkting som jag och Tilde De Paula kan leta efter i tv =)

Nu får ni ha en underbar söndag alla mina älsklingar. Kolla in fotona från festen här under. Vill ni ser fortsättningen finns vi på vimmelbilderna på mårtenssons nattklubb...hehe.


camilla du e förlåten, men ha gärna kvar texten på msn =) det e en bra text.

tjingeling



 

Några foton från festen=)

image7image8image9image10image3image4image5image6

Söndagspussen

image2

Jag är en `försök-lösa-dessa-problemen-på10min-mellan-folk-jag-aldrig-träffat -- människa=)

Idag är nog den första söndagen på många år som jag är uppriktigt glad över att va singel. Igårkväll var jag med om en väns väldigt uppslitande vi separerar och flyttar ifrån varann varanndrama` Och nog va det drama. Det här med att hämta saker  `vem saker e vems` och lämna nycklar kan tydligen va ett stort problem. Helt plötsligt dyker nya sidor upp hos en person man tror man känt ett ganska bra tag. Folk kan förvandlas till tyranner på 2 röda när det handlar om att försvara sitt eget revir. Helt plötsligt e det väldigt dimmigt i minnet om vem som köpte vad och vem som e skyldig varann vad. Det är tårar, utslitna hjärtan och svek. Jag  besparar mig gärna detta. Tänk att en hel lördagskväll gick i spillo för detta. Mest synd e det ju om henne. Och även om jag e väldigt oklar i vem som gjort vad för fel i olika situationer är det uppenbart att ens hjärta inte är skyddad mot sånt. Kan man vaccinera sig tro? Jag kommer givetvis va på hennes sida i allt, för herregud hon e min medsyster. Men det är fasligt lätt att fatta fel beslut i stressade och panikartade situationer. Och en del konstiga saker blev sagda. Vilket e väldigt lätt för mig att höra eftersom jag bara va någon typ av `försök-lösa-dessa-problemen-på10min-mellan-folk-jag-aldrig-träffat -- människa. Tyckte nog jag handlade i förstånd =) Hoppas det löser sig!!

Tänk så skönt för oss singlar, vi har inga sådana problem alls, men däremot har vi andra!

Som tex. känns det väldigt påtagligt hur folk faktiskt går framåt i livet. Alla utom vi. Jag och Camilla då.(förlåt camilla, inte meningen att lämna ut dig, inte många som läser detta ändå)  För det verkar som att det inte räknas att man vågar röra på sig, byta jobb och ta för sig i livet och tjäna pengar och bli grym på vad man gör. På jobb i lördags blev det känt att min kollega förlovat sig. HURRA. Jätteskoj, verkligen, sluuuuta, jag menar det! Men varför tar alla människor steg framåt, utom vi. Vi diskuterade detta, jag och Camilla, för oss är det mer som att man tar nya tag på måndagen, man börjar gå....framåt...onsdagen är man lite lätt glad över att det snart e helg...Fredagen överlycklig att veckan är slut.  Tv 4 har sitt härliga fredagsunderhållningsprogram och helgen närmar sig. Lördagen  - fixa dona göra sig fin i sin jakt mot nya kärleken så att alla nya dörrar ska öppnas och fåglar ska kvittra och solen ska skina. Väl ute, man dansar, man shakar, man ser han, den nya mannen i sitt liv. Man Närmar sig, och innan man vet ordet av det har man spenderat den sista timmen med han och kanske haft följe hem. Söndagen är man överlycklig, Det är nu det vänder.!! Denna lyckan håller i sig ungefär i 8 timmar. Sen känns det som att en stor vindpust sveper över en och drar en alla steg tillbaka som man tagit sig fram i veckan. Man är tillbaka på noll. han har inte hört av sig. Och man fattar inte, vad hände, vi var ju som gjorda för varann och helt plöstligt känns det som han måste höra sig, man dör annars. Det är väl konstigt hur tagen man kan bli på en timme =)

Jag måste nog säga att om man får välja,  väljer jag sista problemet före det första. För även om det är väldigt traggligt  att alltid svepas tillbaka så kan man i alla fall skratta åt det i efterhand. Och ett gott skratt förlänger ju livet...=)

många pussar till alla härliga singeltjejer som lever sitt eget liv och får ut största möjliga av det.  och en stor puss till mina samboväninnor som ännu lyckats förbli sig själv och ändå är lyckliga i sina förhållande =)

hallå...baba ganousch...hör av dig igen =) puss


redo för promenaden =)

image1

HEJJA HEJJA

Söndagkvällen måste jag  nog säga var den mest skvallerfria helg nånsin, på evigheter. E det ingen som har varit ute i helgen, som har något bra och komma med alls? Bara ring, ni har numret =)

Jag har i alla fall sett film, hela helgen. Skulle förmodligen trivas ganska bra att jobba som filmresencent. Hur svårt kan det egentligen va? Mitt tips är i alla fall att ni måste se Juno. Shit vilken bra film. Tjejen som spelar henne är grym. Var helt betagen efter. Jag är en väldigt känslig människa vad gäller just filmer. Har jag kommit på. Kan sitta i timmar efter en bra film och bara förundras. Det var likadant sist jag var på bio med Louise i Göteborg. Vi såg Himlen hjärta. Ja...herregud så känslig man va sen. Jag liksom tror till slut att jag lever med i filmen som någon extrakaraktär. Det hela är väldigt påfrestande för hjärtat =)


Min mamma är fantastiskt rolig. Vi har ju nu i två års tid jobbat tillsammans på att hon ska klara av att ta emot och läsa ett SMS samt svara på det. Det har varit en väldigt lång process men mycket skratt tårar och tandagnisslan. Men häromdagen kom ju genombrottet. Jag hade skrivit ett mess till henne. (har som regel att göra det då o då för att se om ngt hänt i utvecklingen) och jag fick svar. Ja herregudarnas. Vi har nått en helt ny dimension i vår relation nu =) fast det roliga var hennes svar. Jag hade skrivet, i alla enkelhet, hej mamma .. Hur är det? Hon svarar: "Hej, det är bra, jag och pappa har spelat ett spel, kan inte skriva mera.hejdå" Hahahahahaha. Kan man skriva att man inte kan skriva mera då måste man ju kunna skriva något? Eller har jag fel? Hejja mamma =)


Antal sms från killar som e kära i mig= 0

Antal dejtar i veckan= 0

Hopp kvar i kroppen i att mannen i mitt liv ska komma på en skala från 1-10 = 0


Jaha, då e måns inte längre singel. Tydligen upp över öronen kär i Marie Serneholt. Kunde det bli mer uppenbart? Hon är ju inte ens blond längre!!! Suck


Nu till en annan nyhet, min kund berättade för mig att hennes svärdotter skrapade fram 1 miljon kronor på triss på skärtorsdagen. Det är ju skitkul, för henne då. Men jag ser inte att detta skulle va lösningen på alla mina problem. Tydligen köper hon inte ens trisslotter utan fick den jäkla lotten i ett påskägg som present. Plötsligt händer det, menade hon ,. Jaha..så på vägen hem från jobb ,i all förtröstan, köpte jag en lott. Jag hann bygga upp ganska mycket glädje i vad denna lott kunde tillföra i mitt liv på vägen hem. Jag tänkte att jag nog skulle investera i en lägenhet förmodligen i Göteborg. Sen skulle jag ju givetvis shoppa en del och göra en och annan fettsugning. Först tänkte jag att jag skulle spara undan lite till svårare tider, men kom på att man inte kan ha det mer ostabilt i ekonomin än vad jag har det nu, med tanke på mitt dyra levnadssätt i förhållande till vad jag tjänar. Personlig konkurs, har det drabbat någon nyligen? Så lika bra att använda pengarna! Vad hände med lotten kan man ju undra, jo plötsligt hände det, jag vann 50 spänn...inte illa det inte..så det blev till en påse godis till söndagskvällen, hejja trisslotten =)


och till slut, var i båstad idag på lång promenad med Camilla...vilken härlig dag. fabilous.
Våren har kommit. Snälla gode Gud, jag ber inte om mycket, men jag ber dig, låt den stanna, det har ju för i h-vete regnat i ett år nu. (hm..undrar om Gud lyssnar när helvete står i samma mening som han??)

HEJJA VÅREN!

puss

RSS 2.0