Blogghysteri, nej tack..

På grund av stort blogghysteri har jag tröttnat. Ni som vill veta vad som händer i mitt liv får ta mig tusan lyfta luren o ringa o fråga. Blogghysteri, nej tack!

Puss på er.

damma av instruktionsboken

jaha....då var fem dagars semster slut och det har hunnits med en hel del får jag nog säga. I fredags kväll var jag Falkenberg  och hade fredagsmys. Det blev en pizza och lite så ska det låta. Sen åkte jag ner till Ystad i lördags, hade david som respartner och det var en minst sagt en rolig biltur. det hela böjade med David som upptäckte att en liten lampa som oroligt nog föreställde en skitfnyckel lös. Jag påstod att den minsann alltid lyser men det trodde inte David så jag fick rota fram min instruktionsbok. Det är en ganska intressant sak att leta i framfacket på bilen. Man hittar jättekonstiga saker som man är helt säker på att man inte lagt där liksom. Måste va någon annan. I mitt sökande efter boken så hittade jag ett par lila strumpor, salta godisar (minst ett år gamla) läppglans och läppsyl en gammal kaffemugg i papp och en massa annat krims. Men så helt plötsligt...låg den där .. längst in längst ner - instruktionsboken. Fick damma av den lite. Sist jag hade den var när jag precis hade köpt bilen för ca 3 år sedan och jag skulle lära mig stereon. Men i alla fall, hittade en massa intressanta funktioner som jag aldrig tänkt på eller fattat innan. Satt helt uppslukad av denna boken i säkert en halvtimme. David han tyckte att det ju var jättebra att jag äntligen efter 3 år nu förstått mig mig värmereglaget och hur jag får bort imman på alla rutorna samtidigt. Jag kunde inte annat än att instämma =)


Väl i Ystad, blev det lite pannkakor och familytime. Sen gjorde jag mig i ordning inför fest och sen bar det av till Tina. Hade en jättetrevlig kväll med henne, Challe David Adiran och Ems. Sen stack vi ut på lite discodancing och träffade gamla goa vänner. Hade riktigt trevligt.

Söndagen spenderade jag hos min bror och hans familj, det blev en hel del frisering och kaffe =) och så var det ju lek me Mandis o mys me alexander som växt mycket på kort tid =)

Måndagen gick åt till att fika med vänner och dricka vin med mamma. Sen åkte jag upp hit i går, på vägen stannade jag i Lund och träffade en vän och så blev det lite kaffe och shopping på Nova Lund. Nova Lund är riktigt bra alltså. Mitt favoritköpcentra. I morse kom mamma upp med tåget och vi har haft lite mamma-dotter dag med lite hemliga uppdrag=) och lite shopping så klart. Vi käkade lunch också, blev thaimat. Mamma var ganska givmild idag =) Hon köpte nya pumps till mig som jag ska ha på bröllopet nästa helg och en topp och träningslinnen. 

Så nu ska jag jobba i morgon, känns helt okej faktiskt. Man blir lite förslappad när man är ledig =) Fast gott förslappad.

slog ett öga på vasalopper också i söndags. men jag ska va ärlig och säga att jag blev fan besviken. Bara 9 mil? 9 MIL. Jag tycker inte att det är så jättelångt. Jag säger inte att jag skulle klara det för jag kan inte åka skidor, men nä jag är fan inte imponerad alltså. Men nu är det väl slut...skidtävlingarna...eller? I vilket fall så kommer det blir tomt efter skid-VM. En femmil på söndagseftermiddagen är den perfekta ursäkten för att förspilla några timmar i tv-soffan i stället för att promenera, putsa fönster, storhandla städa eller röja upp på vinden.
Sedan behöver man ju inte överdriva genom att vänta på att svenskarna ska gå i mål.
Inte ens jag har den tiden och tålamodet och då är jag ändå förmodligen svensk mästare i tv-soffsittning på söndagarna.

Hm..förresten tänk om man haft en instruktionsbok till sitt liv....som låg där ...någonstans längst in...som man i bland kunde ta fram och damma av och så kunde man läsa sig till hur man ska göra eller fixa vissa saker. Det hade inte varit dumt.

Nej, nu ska jag snart glo på greys anatomy.

Foto från helgen =)












RSS 2.0