Solsken och fågelkvitter

Igår var det en underbar dag. Det var solsken .. det var fågelkvitter..det var 11 grader på mammas och pappas uteplats i solen. Hur länge har jag inte väntat på att detta skulle infalla på en arbetsfri dag. Och så i går kom den. Valet stod mellan att skruva åt persiennerna och blockera minsta lilla stråle och ligga kvar i soffan efter fullständigt meningslöst drickande kvällen innan eller på med röda vinterkappan och ge sig ut i vårvärmen. Valet var inte mitt, jag kunde inte stå på benen mer än högst 30 sek. Spriten hade tagit över min kropp. Så med mina absoluta sista krafter  skruvade jag åt den sista gnutta solskenstråle och sov medvetslös fram till halv 5. Vilken härlig söndag jag hade =) Undra hur länge det dröjer till nästa gång? suck

Jag måste vara den absolut sämste slagerbedömmaren i hela vårt land. jag kan ärligt säga att jag begriper ingenting. jag är fortfarande stum över The Nicoles Razborka. Ärligt, var det på rikigt? Och jag är svårt skakad över Kebabpizza Slivovitza. Den kan jag säga är inget för mig, kanske man måste va från serbien för att förstå? det säger min chef i alla fall. Att alla hennes landsmän tycker det e skitbra =/ Jag har nog inget serbiskt ursprung what so ever.Om jag nu skulle varit osäker på det innan alltså =)  dessutom fick jag veta idag att slivovitza betyder hembränt. kanske en ny pizza på menyn nästa helg gott folk .. haha..Detta sas tydligen på tv:n men det missa ju jag i all chock. Det som förvånar mig är ju hur det över huvudtaget är möjligt att dessa bidragen kommer så långt som till deltävling. man kan ju verkligen fråga sig, hur sjukt jävla dåliga är alla som sållas bort om man måste ha en kebebpizza med i tävlingen? Däremot tyckte jag att Carolas och andreas låt var en ganska  trevlig o härlig melodi. Men det är klart, vi är lite trötta på Carola nu. Andreas hade nog kommit länge utan henne.

Jag har lagt ut min bil på blocket. den kostar mig för mycket pengar. Tydligen är mitt pris inte uppskattat efter som antal samtal kan räknas på inga händer. Men det känns väldigt väldigt kränkande att sänka priset på henne, hon är faktiskt värd varenda öre. Hon har sällt upp i vått och torrt för mig och det borde räknas för något. Tyvärr är fallet så att jag inte ska ha någon ny bil, utan istället ska jag inte ha någon bil alls. Jag ska börja åka kommunalt, det ska bli väldigt intressant. Men nu, när man nästan är storstadstjej behöver man ju inte bilen. Men jag såg en så snygg bil häromdagen i stan. När jag skulle berätta detta för en killkompis gick våra ideer om vad för bilar vi vill ha i sär direkt. Jag berättade om den urfina blodröda bil jag sett. sen hade jag liksom inte mer att tillägga och han fråga, vad var det för bil då? Jag som tyckte han verka lite trög förkunnande att den ju faktiskt var blodröd. Men han menade ju då såklart vilket märke? Jag kände att jag ställdes lite mot väggen då detta inte var det som jag lagt märke till men jag gissade på en volvo. Och när han frågar om modellen gav jag upp.  Men jag älskade färgen!! färgen betyder allt. Min pappa köpte för väldigt många år sedan en ny (för oss) fast begangnad bil. När han kom hem med den o den var i en ful mellanblå tråkig färg i märket volvo modell 240 kändes det som att hela himlen ramlat ner. där hade jag väntat och väntat på att han skulle komma hem med någon cool bil. Äntligen skulle jag slippa den fula BRUNA opeln.  När han berättade om vilket klipp han gjort för att den faktiskt inte gått så många mil för det priset han fick den för såg jag på honom att han sökte efter ett leende från både mig o mamma. Men, det säger jag bara, fullständigt fiasko. Ingen log, Vi hatar den än! Den har till viss del befläckat min halva min ungdom. Jag önskar inte ens min värsta fiende detta öde.


Pussa!

Vardagslycklig, vad är det?

ok, jag lovade rapportera efter förra helgen, men eftersom de inträffade en stor tragedi så har jag helt enkelt inte könt för att skriva. en kompis dog i en bilolycka, du e saknad! tänker inte skriva mer om det.

nej idag hade jag tänkt skriva om fobier. Bli fri från dina fobier, den meningen läser jag överallt..i tidningar o böcker osv. jag har läst den repliken så många gånger att "fånga dagen" repliken har fått hård konkurrens vad gäller att vara vardagslycklig. Jag e inte så säker på att man blir lycklig av fobifrånvaro. Jag nämligen själv i snart 26 år umgått flitigt med en rad fobier. de flesta blev jag trött på och sa upp kontakten med, men vissa lever kvar. En av de fobier jag lyckats säga adjö till är att inte kunna åka på fester om jag inte kommer hem. Jag hatade att sova över på festen, jag hatade tanken på att ligga på något knöligt underlag med Alice Cooper mascara och att sedan med bakfylledoftande kilstermun behöva äta frukost med gårdagens stjärnor. men nu har jag upptäckt charmen i det. Det är faktiskt ganska trevligt att vakna upp tillsammans, skratta åt kvällens hemska minnen och dom roliga. det känns lite som ett flyktingläger när man vaknar, alla ligger utspridda på madrasser, men det e ganska kul =)

Men vissa fobier kommer jag aldrig släppa. O jag blir nog inte olycklig för det. En av dem är att dansa nykter. Jag kan inte, jag har ingen som helst känsla i kroppen, jag tycker alla ser hur töntiga ut som helst. Att dansa är ju ett typ av lockbete av män, och nej jag har då aldrig lyckats fånga någon me min dans nykter.. så jag har slutat försöka, frågan e väl bara hur snygg man e med sprit i kroppen, men då e man i alla fall lyckligt ovetande.

Jag har också väldigt svårt för uomhustoaletter, de ger mig skälvningar. det går bara inte. Det e i bland det absolut äckligaste jag vet. Håller mig hellre till jag dör. Det är absolut en fobi jag tänker behålla. Annars förvinner ett av mina godtagbara skäl att slippa åka på leriga utomhuskonserter. För om jag skulle hamna på en sommarmusikfestival så skulle bara nya fobier väckas, utomhustvätt, lera, morgontoaletta mig bland främilngar i en insjö, högfrekventa samlagsljud, insekter och fukt i tältet. Jag skulle sluta som ett vårdpaket. Jag kan inte förstå hur man kan tycka det är charmigt med tält och liggunderlag när man kan sova i en underbar säng. Det är minst 6 nya fobier. Nej du, det får va! Alltså behåller jag dem fobier jag har kontroll över, det kallar NBT, nettans beteende terapi, Kom i håg var du läste det först!

Ny vecka i morgon.
pussa

Lördag och snygg o redo för jakt...

...är det jaktsäsong eller har alla män gått i ide? I Halmstad är ju absolut hela grejen Tylesand och Leffes. På sommaren- Men hallå ..det e vinter nu..officiellt..snön har lagt sig. Ytterst lite men ändå! Så då undrar jag var e alla män? I kväll hoppas jag dom e på Mårtensson i Halmstad. Ikväll ska nämligen jag o camilla o min nyfunna vän Nathalie ut o göra stan. Så här sitter jag...i ny kjol och lockar i håret o smink o glitter och hoppas på en hejdundrande kväll.
Så i kväll ska jag o mitt lilla face ut o dansa. Ska bli skönt.

Så här innan spriten börjat göra sin inverkan är man ju relativ fräsch. Sen är det lusigt hur spriten kan förvandla hela ens personlighet. När klockan är 12 då kan man alla slagerlåtar och gamla goingar och sjunger o gormar. Man undrar varför man inte anmält sig till idol? man skulle ju gjort succé. Kishti hade fått ett 333006 miljoner HALLELULJA och en ny stjärna hade varit född. =) Med tanke på det. Hörde att Måns Zemmerlöw är nyligen separerad. Den nyheten tog jag emot med blandade känslor. Samtidigt som jag tänkte att nu kan vi äntligen bli i hop Måns, det finns inga hinder så kände jag att det var lite synd..tyckte det var rätt schysst att dom hållt i hop trots hans helt plötsliga stjärnstatus. Undrar om han inte skulle kunna ta över efter Anders på Allsång på Skansen. Skulle han inte passa där? Alla tanter hade ju älskat denna unga snygga man.
i alla fall....sen när klockan e 2 då tror man att man e hur het som helst o åmar sig på dansgolvet som den tidigare snygga  Brittan gjorde (hejjar fortfarande på henne, hon e fan grym) i Själva verket har foundationkrämen smetat ut sig o mascaran är långt nere  på magen =)

Nu kom Natha!!
Rapporterar efter helgen.

puss

RSS 2.0