Skyll på klimatet

Jaha, då var det fredag kväll och jag är nu ledig från jobb i 3 dagar. Känns lite vemodigt, jag liksom jobbar alltid, och gör jag inte det dricker jag drinkar o är allmänt lyckligt i mitt vimmel =) men nehe, tydligen tyckte min mentor (Camilla) att vi ska ha en vit helg. Vad menas? Inga män,  inga drinkar ,inga samtalämne på söndag. fattar ni vilken trög helg detta kommer bli. Ja herrejäklarnas. har det gått så långt nu att man inte längre har saker att prata om med sina vänner om på söndagen? Jag känner nämligen att det är väldigt kul o ringas just på söndagen bara för att få veta saker man gjorde som man har glömt som man inte borde ha gjort. Men som man ändå kan skratta gott åt. Men nej inte denna söndagen inte. Men mina andra vänner, som har gått vidare i livet säger att det finns visst andra saker att prata om. Men jag e tveksam. Men det kan ha med klimatet att göra =)


I kväll är det alltså fredag. Jag är hemma, själv, i min lägenhet, sjuk. Men det är inte därför som jag e själv, hemma. jag har nämligen upptäckt att jag blivit väldigt bekväm av mig. Orkar liksom inte umgås, orkar inte prata i telefon, orkar inte va trevlig, tycker det e askalas jobbigt att gå på dejt. Vill mest bara va hemma. Och titta på tv. Den största ansträngningen jag gör är att byta sida i soffan, Och de e minsann stort bara det =)  Kära läsare jag har gått in i min egen dvala. Och jag trivs i den. Utom just lördagar då =)

Sen var det det här med otrohet. Jag vill inte va skeptisk, Men fan va folk ljuger för varann. jag börjar undra om det verkligeninte finns någon kille som håller sig till sin flickvän? Finns det de? jag har ju börjat förstå att killar på krogen är inte att lita på, ett gott råd är nog i stora drag: Låt aldrig era män gå ut själv efter att solen gått ner, för frågan är om han kommer hem igen..!!!!??? Hm kan ha med klimatet att göra =)

Den stora  singelnyheten: Martin Björk är singel. bara ring, du har mitt nummer =)

Har ju för övrigt hållt på med träning nu ett tag. Men har upptäckt efter noga utstuderanade att det som är väldigt vältränade är ofta väldigt fula och skrynkliga och skabbiga.  jag vet inte vad det beror på, om det är alla ansiktsgrimaser som krävs när man ska lyfta alla onödiga vikter. Jag menar sådana miner krävs ju bara när man ska föda barn egentligen, Jag vill inte bli ful o rynkig o skabbig. Jag tror jag ansluter mig till den gode vännens kärringmotströmmen-filosofi och påstår härmed att motion är av ondo och leder bara till en för tidig död.
Allt detta joggande och cyklande och armhävande utgör roten till översvämningar, torka och inte minst övervikt.
Sen kan man ju alltid skylla det mesta på klimatet !!??...............eller?

PUSS i NUSKAN TRULS

ps. när ska vi bli i hop Baba  ganousch ds

ut med det gamla in med det nya

Då har det varit påsk, och det bästa med allt va att träffa Challe. som bott i Australien i ett år. Hon har varit saknad! försökte samla gänget i lördags på påskafton till en trevlig påskfest. Gick sådär. Inte alla som uppskattar sådant tydligen. Men det är upp till var o en. Vill man inte va behöver man inte. jag hade skoj i alla fall. Men det är nog för att jag är en jälvigt rolig typ. hehe. men jag tänker inte ordna mer sammankomster i alla fall. Så är det helt enkelt. Jag är absolut inte bitter, snarare ganska lättat. Har liksom med  största ansträning försökt hålla samman gänget från förr. Men jag inser att eftersträva något sådant är fullständigt omöjligt. Speciellt när det bara är jag som intresserar mig. Jag har börjat ana att jag har haft fel hela tiden. folk går vidare och dom ser inte tillbaka längre. Och nu tänker jag alltså göra likadant..no more trying =)

Målet: minus 10 till påsk
Slutresultat: Plus 1 kg 3 dagar innan påsk, gav upp =) och besluta mig för att äta hela påskägget, som bestod av kinderägg. Jag älskar kinderägg trots mina snart fylla 26 år. Älskar chokladen o överraskningen. som i detta fall bestod av en fläkt sakomojäng som man skulle montera i hop. och sedan dra ut en pinne så flyger hjulet i väg. En sån ni vet man hade när man var liten. den var sjukt rolig i 3 min tills den flög upp i taket o landa i taklampan.
 

jaha...hejja skatteåterbäringen liksom, men chi fick jag när jag öppna brevet...tydligen var man skyldig staten ännu mer pengar.. och det är då jag frågar mig, hur tusan det kan komma sig så i o med att jag betalat in oerhörda summer redan detta år. nej .. dom bara tar o tar..och vad får jag? inte ens parkera bilen gratis.. det e banne mig inte klokt!

Sov gott alla vänner.
pussiluskan

RSS 2.0