Fredrik Ljungerg och Misstänkt bomb!

Så....julbordet var riktigt gott..Det fanns allt som tänkas kan där..ALLT utom ål. Men jag har börjat förstå att det är mindre vanligt nu för tiden. Får väl köpa mig en bit själv =) annars överlag hade vi roligt, åt drack, dansade och så drack vi lite till. Killen i baren skulle flascha lite. Men det gick sådär, han tappade glas, stänkte apple sour och isen flög- Han konstaterade sen att det nog inte var hans dag riktigt. Haha. Nä men degöringet för de var inte min heller, fast det är en annan historia. Vi drog en sväng till Bond sen och dansade lite men avslutade ganska tidigt. På vägen hem såg jag fredrik ljungberg stå vid ett gatuhörn på stan med luvan uppdragen. Gick förbi han och tittade men förstod först inte var jag sett han  men så log han lite sådär pilemariskt o då såg jag att det var han. Tyckte det var lite konstigt att stå där mitt i natten o bara glo...var ganska tydligt att han inte ville bli igenkänd i alla fall. O ja..han är rätt snygg faktiskt =) Men ..liten...liksom...

i natt var också stortorget i halmstad avstängt i en timme. Varför? Jo det var nämligen en misstänkt bomb utanför Mcdonalds. men det visade sig bara vara en atrapp som en kille haft på sin svensexa och sedan slängt den ifrån sig utan att tänka sig för..hahaha...det är inget dåligt minne att ha från sin svensexa.. Avstängning, poliser här i från och specialister från Västra Götaland allt bara för en atrapp=)

En annan glad nyhet, i alla fall för maja är att hon flyttar ut om en vecka. Hon har fått en ny lägenhet (orkar inte vänta på att den andra ska bli färdig)  nästan vid sidan om mig. Så vi behöver i alla fall inte ha någon större seperationsångest =) Har fortfarande någon att ha följe med om jag vill.

Har varit duktig idag och plockat ner lite julsaker från vinden. Är ju inte så bra på det där med att julpynta. Dessutom Är jag ju inte här så mycket över julen så det är ju knappast lönt. Men en ljustake och ett par julstjärnor kan man ju gott ta fram. Myyyysigt.

så söndag idag..en dags ledigt.. vad har jag gjort? Varit på promenad, handlat lite, julpyntat (eller ja ni vet) inget speciellt så.

Nästa helg drar jag till ystad. Var ju ett tag sedan nu. behöver hälsa på familjen och några vänner. ska bli trevligt i alla fall.

Ha en mysig söndag alla

foto från i går kväll

daniel o Fina Ina


Mys Danne o saraaaa

 
o så jag såklart=)


telefontid måndagar 18.00-22.00 tack =)

shiit, jag är så tokigt beroende av vissa tv-serie att jag börja undra om de hela kanske är aningen osunt. Hm... vissa kvällar har jag liksom inte ens tid att  ens svara i mobilen när mina vänner ringer. jag blir snarare irriterad för jag tänker va fan det är tisdag idag, varför ringer ni liksom...ni vet väl att det är tisdag och min tv-dag? o när jag ibland  mot förmodan svarar och påpekar det brukar jag få svaret: Är det inte det varje dag? jag bara....hm...nä,....bara tisdagar väl....eller ja onsdagar också...men inte fler...eller ja kanske torsdagar...men inte så mycket...men sen är det inte fler...!!! Vilket faktisk återlämnar måndag, så de är så!!

OOOHHH Maja maja maja ♥....älskade maja som fortfarande bor här...
hon har det ganska jobbigt med det. Vilket jag förstår, man kan fan undra vad hantverkarna sysslar med mer än att dricker kaffe??? I vilket fall som helst så flippade hon ut och har handlat presenter till mig för hon får bo här..Jag blev så glaaad. Men de känns så obekvämt att ta emot så mycket liksom. Inte därför hon får bo här. Men i vilket fall som helst, så fick jag en stavmixer-set. Helt överlycklig är jag är ju totalt beroende av smoothies. Nu kan jag till och medhancka lök och potatis med den =) Och så fick jag ett presentkort på Indiska på 1000kronor!!!!!!!!!!!!  helt galet mycket.  My favorite affär BIG time. Love Love Love. Nu ska jag fylla min lägenhet med massa mysiga saker=) TACK MAJSAN! Det är nu officelt att tack vare dig får jag en mysig vinter=)

kolla majsans förändring från i somras till nu =)

   


Måste ju såklart också avsluta dagens inlägg med lite kändisgrejer =) I torsdagskväll trampade ingen mindre än Roger Nordin och Fredrik Birging från Rix Fm morgonzoo in på salongen. Roger ville klippa sig! Elinastumpan fick äran. Han blev hur snygg som helst. De sände nämligen i Halmstad i dag från Tylöhus. Hur kul är inte det liksom...!! Fast lite besvikna var vi allt när han idag i radio sa att han klippt sig men att han inte nämde på vilken salong!! Hm....Kunde han väl gott gjort så nöjd som han ändå var! Kanske skulle skicka ett mail dig honom?
För er som inte lyssnar på dessa underbart galna människor på morgonen har nog än lite sämre dag än alla de som gör det =)




nåja, nu e det tillbaks till Idol, har en lugn kväll med maja. Ska jobba i morgon, sen är det julbordpå wallins i morgonkväll. Känns helt crazy, kan inte fatta att det snart är jul. Men så känner nog som flesta.

Stor julpuss på alla!

Min skit!

ibland behöver man liksom bli påmind om o om o om igen innan man fattar. varför fattade man inte första gången?? eller i alla fall 2:e nej man har fortfarande inte fattat..o nu är det minst 290:e gången...men ibland så är det faktiskt så att det bästa e att bara ödsla tid på skit...men det e i alla fall bra skit! och det är min skit! och om jag vill ödsla tid på skit så gör jag de!

Ibland undrar jag hur jag reagera om min pojkvän var otrogen (ja jag vet att jag inte har någon, detta är hypotetiskt, jag är itne så galen än att jag har en hittepå pojkvän i gaderoben, hmmmm ingen dum idé egentligen) men om jag hade en..och han var otrogen...o jag typ kom på han... vad skulle man göra?? hur man tror man skulle göra och hur man faktiskt hade gjort de är nog två skillda saker..tror jag..men om du var jag och jag hade haft en pojkvän som var otrogen, hur skulle du göra????

Det som retar mig mest är att jag redan funderar på sånt här..redan innan jag ens träffat någon som jag skulle kunna va i hop me liksom, men så är de väl.

jag köpte nya stövlar idag..från en sak till en helt annan liksom. dom är riktigt snygga alltså=) riktigt nöjd!!!


Midcut boot snygga va =)

och så köpte jag ju nya mössa, kolla så snygg den va då



och så fick klockan också va såklart



jag är redo för vintern =)

puss


vuxenkalas


mats o stefan

nettanplättan o mange


trio i glamour....när den är som mest fabilous =)


puss eller nåt =)




såååååå roooolig bild på födelsedagsbarnet


hennes klänning fastnade i mig...fransar o grejor


pusskalas

ja det blev riktigt roligt igår...i härliga vänners lag o god dryck blir det ju det =) mindre roligt idag förstås.. men har ändå brottats med bakfyllan och hör o häpna1-0 till nettan!! gick nämligen på pomenad och sen hämtade jag bilen som jag hade lämnat hos carina. o nu känns det lite lite bättre men jag känner mig yr som en pannkaka i huvudet. jag mår liksom inte illa...känner mig snarare full än...det är lika roligt att träffa mats och stefan för dom är sådana där härliga människor som man gärna själv vill va. riktigt kära i varann men inte självupptagna med varann...det är kärlek till alla...men ännu en gång fick jag höra avv jag är lik sanna nielsen. guuuud så trött jag är på henne då!! jag har mycket snyggare näsa än henne..så det e så!

när jag kom hem från härliga promenaden så hade maja lagat pannkakor...sååååå gott =)

skriver mer senare ..ska läsa nu....lånade en bok av camillis i går "mossvikenfruar" den är
grymt rolig...en riktig feelgoodbok en söndag när ångesten kommer krypande för alla saker som man ännu inte uppnått i livet.då kan man läsa den och bli på lite bättre humör.

kyssar så långe

hej mitt vinterland

Vilken underbar dag...har verkligen andats in frisk luft. Så gött. Hälsade på camilla och tomasi båstad idag. vi tog en riktigt långpromenad o det var verkligen mysigt. I Båstad har ju snön fallit men skillnaden är att den stannat på marken som ett tunnt litet vitt täcke..underbart!! Camilla o Tomas är så gulliga i hop..som om dom varit gifta i 100 år..fast det blir väl så när man bor på en pyttliten bostadsyta.

Nu ska dom åka till egypten i 3 hela veckor med klassen, hur roligt som helst hade jag tyckt..camilla är mer avvaktande. Hon gillar inte att bo med andra o så...men hon har ju tomas=)

nu ska jag göra mig i ordning inför festen ikväll, Carinas födelsedagsfest...det blir vin, sprit, slager o bögar....och lite jobbfolk...kan nog blir kul.


jag och min millis innan promenaden










daniel o hans nya klocka...


rock on darlings...

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

barnkalas och glasspizza

fett ös blir det ikväll...det är inte mycket som behövs. haha. elina...vin...maja...nettan...mera vin...o dillchips. med dippa. jajjemen. det ska firas att det är fredag men för mig som nu nått den berikade åldern 26 får nöja mig med hemmamatch. tydligen verkar det som det är barnkalas på stan. ikväll är det 20åringarnas kväll. det är det alltid på fredagar. så då får man hålla sig hemma i soffan o bli berusad, sedan trött, sedan över trött..sedan sjukt övertrött och en massa skratt o sen trött och sen sängen igen. men det e gött!

jag har hämtat min bil, jajjemensan. ooooo så fin hon är. Hon är som ny. Jag vågar knappt köra. Jag vill bara att hon ska stå där på sin plats o må bra o va fin liksom. men jag måste snart köra..ska hem den 6 december till SKÅÅÅNE och så ska hon få vinterdäck..JA JAG VET att det är lag den 1 december..någon som harlust att köra upp med mina däck..Rikard kanske???

nej nu är det mat på ingång...husets special från pizzeria pinnocio *best pizza in town* enligt mig. =) dom har typ världens glassigaste pizza där...bokstavligt talat..den heter Tamaras special o på den finns tomat ost annans glass och choklassås...det känns helt galet...inget man kör nu när gatan är frostig och snön börjar falla =)

fast man kanske skulle ta med sig en sån pizza och gå ut på stan i kväll...när det e barnkalas o allt =)

pussiluskan...hörs sen.


lätt salongsberusad i min egen värld

lördag, rödvin, vit soffa, gossip girls...ensamt? Aldrig...UNDERBART!

Men ändå, jag funderar, i mitt stilla, lite lätt salongsberusade sinne, varför är jag själv på en lördagkväll? Är det självalt eller är jag bara väldigt ensam? Jag vet faktiskt inte hela sanningen på frågan. Men jag vet en sak. Att i kväll var det verkligen välbehövligt om än.....ANNORLUNDA. Det har varit en sannerligen hektisk vecka och jag är riktigt glad att den är över. En till vecka är över och jag hoppas att den som kommer blir bättre. Någon som kan lova det? Snälla?

ibland kan jag skriva och skriva här. hur mycket som helst. sen när jag läser igenom det tänker jag herregud, hur ärlig är jag. vågar jag skriva vad jag vill här? hur många läser och hur många bryr sig? hm...ibland önskar jag att ingen läste för då kunde jag skriva alla tankar, men mottsättningen blir att om jag vet att ingen läser skulle jag aldrig skrivet något. för det hade varit riktigt tråkigt. så...jag fortsätter nog så här...att inte lämna ut allt...helt...som ni kanske märker skriver jag sällan om killar nu för tiden. kan bero på olika saker.

1. jag har inga killar att skriva om

2. jag har bestämt mig för att bli lesbisk, det är nämligen något man själv bestämmer hörde jag en klok kvinna på tv:n säga i veckan. (not)

3. jag har massa att skriva om men vill inte nämna namn

4. (förmodligen det mest sanna) jag har helt tappat förmågan att våga komma någon nära alls..på riktigt...fast det är det som jag allra helst vill av allt. Fast jag skulle kunna skriva om någon om jag vågade.

så hur lär man gamla hundar att sitta????? med massa godis och uppmuntran kanske, väl värt att fundera över =)


ikväll har jag hur som helst gossipgirl/ one tree hill/ film maraton och jag älskar de. har en halv flaska vin kvar. tror jag somnar skönt sen, UTAN några fläckar i soffan tack!!! Annars blir det nog fan sjukskrivning at ren utmattning för att jag inte gör annat än tvättar sofföverdrag. Hade pappa rätt när han sa: "NEEEEEEEJ Nettan ingen vit soffa till världens mest underbara dotter!!! " HA! I THINK NOT!!  Den som kämpar han ska vinna...

PUSS på lördagskvällen.





shiiitt här e det ju fest =)












vuxen och insiktsfull??

åh, ibland funderar jag över en massa saker., saker som jag inte vill berätta för andra att jag funderar på. och nu när jag har varit ledig 3 dagar så har man haft lite extra tid att fundera. vilket verkligen behövdes..det känns skönt när man tagit beslut men ändå är det svårt att veta, när man ska skrida till verket. Vad är bäst för mig, vad är bäst för andra?? Det enda jag vet är att mår man själv inte 100% bra så är det fel. Då måste absolut något göras. Jag får återkomma mer när jag vet mer =)

Helgen har varit precis som en långhelg ska va. Fart och fläkt och mycket vila. I lördags fick jag ju fint besök från Ystad, Tina var här=)  Louise var även på besök hos Peter så dom och vi och några till festade loss lite hos david. Den som festade bäst eller sämst beroende på hur man ser det =) var david...han fick verkligen till det i baren ute...stod på scenen och allt. Härligt med lite nya sidor hos en person. Ibland krävs det för mycket sprit och visa dem bara =)
Det som var extra kul var ju att vi träffade några av Louise barndomsvänner på Mårtensson.  Helt oväntat! Dom är helt galna =) Greken och Henke. Jag har träffat dom innan på Öland när vi firade midsommar där. Nä men på det stora hela, det var sjuuukt mycket folk som alltid. Mycket snyggingar också =) men men man är ju inte 20 år  (oooo vill va 20 igen och festa i camillas kök med Slibbe och andra jättekonstiga människor) men man kan ju inte springa där och ...springa..=)  nej nu för tiden väljer man mer med omsorg så att säga, vilket ju faktiskt är väldigt vuxet men också mycket tråkigare. SUCK!!

någa, glömde kameran hos david så tyvärr blir det inga foto i dag.

sen vill jag framföra lite klagomål på er läsare, jag ser att många är inne, men det är väldigt dåligt med kommentarer!!

Skärpning!!

Lyssna in veckans låt, Nickelback, Gotta be somebody.


topnotch my friends, topnotch

jag måste va den absolut tråkigaste människan att kolla på film med. jag somnar alltid. och varenda gång jag känner att jag är nära insomningstadiet så tänker jag fy fan vad tråkig jag är nu är det dags igen. och det är ju inte så att det är för att det är mitt i natten liksom. nej nej i kväll somna jag kanske vid hm...22.00..men sen måste jag säga att jag gjorde en comeback, vaknade till liv en timme senare. Vilket är högst ovanligt för min del. så därav min stora ansträngning att jag nu bloggar lite. Så vi har ju då sett film. Den första klarade jag galant och den var rätt så mysig faktiskt. den hette cup of love så den kan jag rekommondera en mysig regnig fredag och den andra filmen blev himlens hjärta. den är också väldigt bra men den har jag ju sett innan men det hade inte majsan så då blev det så. jag älskar ju svenska filmer. vet inte varför men det är något najs med dem alltså.

sen vill jag gärna ta upp det här med vad som hände i onsdags. För nu tycker jag att det var ett himla tjat om irish coffe i ansikte  och armar o påsar o nu sist i armhålan...vad menar du jon???? det luktar ju gott.  du borde tacka mig!! jag ska minsann bjuda en på dig nästa gång vi ses ute., eller så kanske jag väljer att spilla ut en ny. vi får se vilket humör jag är på. hehe. för er som vill se hur galen han är så kan ni ju kolla in hans blogg www.jonnyloco.blogg.se det står nämligen där att jag är rätt så topnotch. gud vad skönt att jag börjar bli förstådd. äntligen liksom =)

så .. nu är magnusson ledig 3 hela dagar. det är väldigt välkommet. tror jag ska gå up o göra mig riktigt snygg i morgon. sen möta upp louise reise som kommer ner och så ska jag sitta på ngt fik  med henne o dricka kaffe o bara vara hur snygg som helst. I MIN NYA KLOCKA. Japp, den är köpt nu.. ni läste rätt!!!! jag är väldigt nöjd. den pryder min arm likt en diamant glittrar i solskenet....hihi..Kommer lägga in foto på den i morgon så att ni får se. Min chef  tyckte att jag från och med nu skulle ha 2 livvakter med mig var jag än går eftersom risken för överfall är stor. det kan nog stämma....guuuuuud så snygg den är =) jag förstår helt ärligt inte hur en sådan sak kan förgylla en hel tillvaro. jag måste ha alldeles för lite att tänka på. hahaha.

nu så...är det dags....att vila sig inför en riktigt jävla rolig lördag.
pusssssskalas  till er jag gillar!!

EN halv irish coffe och EN utspilld cola light

tjoohoo...käk på bulls i kväll med elina  och jon, blev en cheeseburge och pommes. Burgaren är sjukt tjock. För att den ska hålla i hop tvingas dem sätta typ en grillspettspinne i den. Man håller på att få den upp i näsan varje gång man ska luta sig fram o ta en tugga. det kan inte va bra. Fast den var ganska god. =) Sen blev de en Irish coffe. Eller en halv. Jag passade på att spilla ut halva över Jon. hehe. Han påstod senare att det var därför han var klibbig mellan benen.. hmmm jag vill påstå att det kanske inte var därför?? Man kan inte komma efter 20 min och skylla på mig! Icke!! Efter en del prat och analysering blev det bio. TYYYYYYYYYYYYPISKT mig och elina att kolla galet på tiderna i början på veckan. Vi tänkte se Patrik 1,5. Men självklart går den bara 18.00 på onsdagar och torsdagar. Så vi kollade Stepbrothers. Sjuk film. Men rätt underhållande ändå! Självklart spillade jag halva läsken också precis när jag hällt upp den. Han som jobbade där blir lack och bara..faan nu rinner det ner bakom apparaten. Shiit vad irriterad han var. Vi bara skrattade...han blev nog inte gladare då=)

ooooo på tisdag kommer tina upp och hälsar på. Hur kul är inte de!!!! Det blir lite lagat käk och sen drar vi till David på fest. Kan bara bli lyckat!

Nu blir det lite musik i lurarna och sen skööön sömn. Sovmorgon i morgon ju =)

tjoohooo

Söndagstidsfördriv

Ni minns ju förra söndagen. Tomatsoppa-Soffa-Vit-inte vit längre-incidenten. MMMMMMM, tänkte väl!!! Idag dag hade jag gjort det lite bekvämt för mig i soffan. Lagt upp benen på bordet (nyduschade fötter) och datorn i knäet. Men 5 min innan Ensam mamma så bestämmer jag mig för att förbereda lite och blir lite förhastat o typ sparkar ner ett glas från bordet så det stänker dricka överallt och glaset går i en miljon jävla bitar. Det är så sjukt satans jobbigt och heta Annette Magnusson ibland att jag vill gallskrika rakt ut.  

Vad gillar ni min nya sida förresten, Har faktiskt lagt ner en massa obetald tid på den för att ni som läser ska tycka det är lite roligare att läsa fast jag ibland kan va skittråkig =) Hope you like!!!!

vet ni förresten vad jag börjat gilla som fan. Entusisaster!! Visst kan de bli en smula påträngande ibland men det är så härligt att se sprödlande energi. Man kan också bli ganska trött av deras iver men i det långa loppet är det riktigt skönt att det fortfarande finns folk som brinner för saker som jag aldrig ens skulle fördriva tiden med om jag så var sjuuuukt uttråkad.  Jag hörde en nämligen en disskusion mellan min granne och dennes vän på balkongen idag. den handlade om hissen. Den har tydligen satt upp eget schema för hur den tycker den ska fungera i helgen. Detta har ju tydligen varit väldigt jobbigt för min granne. Men han hade ändå haft väldig tur för precis när han handlat 2 stora matkassar på Ica så fungerade hissen när han kom tillbaka..och det var ju helt fantastisk, för då slapp han nämligen gå runt huset och ta trapporna. Jag såg på hans leende och ögon att han var fullständigt överlycklig över detta. Denna "hiss-disskusion" varade nog i 10 minuter. Tänk er!!!  10 min!! Det är ju en evighet. Men den gjorde hela min grannes dag.

Jaha, vad ska man annars säga om min enkla söndag. Den har varit lika avslagen som humöret blir av att fönstershoppa. Inget spec har hänt. Jag tog mig dock i kragen vid halv 4 och gick på en promenad. Det var ju faktiskt jättefint väder och folk säger ju jämt att man ska ut och gå då. Men det var inte så jätteroligt fast ganska skönt med frisk luft ändå. Efter ca en timmes promenix kände jag att jag andats in för mycket frisk luft och ville in på mer hemmastadda marker igen. Nämligen soffan. Och här sitter jag nu...och har det bra...o mycket mycket snart blir det en film för att avrunda denna härliga söndag.

puss o kram

Stressad av lugnet

en skön lördag börjar bli kväll. Idag har jag ju varit ledig för det är röd dag vilket ju är fantastiskt  eftersom det egentligen var min jobbhelg. Så skönt när det inträffar ju =) Har tagit det väldigt lugnt idag. Tydligen uppfattas jag som ett städfreak (enligt elina) men jag har inte städat på hela dagen. GRATTIS TILL MIG!!! (men jag lovar inte att jag inte kommer städa lite i morgon...) MÅÅÅSTE, ok=)  Tycker själv att jag fått ganska mysigt här nu. Gjorde lite inköp från Indiska i tisdags. Kände att jag behövde lite nya soffkuddar efter tomatsoppeincidenten. Så 4 nya kuddar och en riktigt snygg vas och lite ljusbehållare så blev det lite höstmys. Idag har jag varit och fikat med David. Jättemysigt. Drack 2 chailatte och åt en kycklingciabatta. Mums. Ikväll kommer Camilla, Tomas och David hit. Vi tänkte chilla lite me mat o vin. Har lite sambofritt denna helgen (saknar dig maja det vet du) men ändå ganska skönt med lite distans så i morgon tänkte jag börja med en morgonpromenad som idag o sen ha en skön filmdag helt själv. Kommer förmodligen va uttråkad och alldeles galen vid 15 på dagen och ringa folk som faktiskt tycker det e skönt medlugnet =) men men ...ska försöka o bara ta det lugnt. Jag blir så stressad av lugnet. Känner ju liksom att det är slöseri med tid att inte göra något. Mer än jag som känner så? Jag är inte så van vid att inte göra något heller.

Ooooooooooh, jag vill såååå gärna att Simon och Tomas kommer hit och gör om mitt kök. Jag hatar mitt kök!!! Snälla kan ingen anmäla mig och säga att jag verkligen behöver detta för min själ...för min ro i kroppen, för min hälsa...för mig liksom. kom igen och visa vilka bra vänner ni är nu =)

Något annat som jag också funderar över är om jag måste se på den nya Bondfilmen. Mest för att vara uppdaterad när nu många kunder kommer prata om detta. Jag kommer ju annars inte fatta något. För jag har ju aldrig sett en Bondfilm innan. Inte ens 5 min. Så kanske jag borde göra detta nästa vecka.

och så bara måste jag ju berätta att jag hittat min drömklocka nu. Har letat ett bra tag efter den perfekta armbandklockan. Och nu har jag sett den.. Den ska bli min. Den finns på Mårtenssons Ur och guld här i Halmstad. Den är så snygg att jag känner att utan den kommer jag bli riktigt lycklig. En guldig, med länk, ganska stor. Mycket glittrande stenar och lite silver i urtavlan. Märket är D&G.  Går inte att beskrivas, måste ses!!! Jag måste nog säga att efter mycket tittande har dem nog snyggast klockor i min smak. Lääängtar tills den pryder min arm.

Alldeles strax kommer gästerna så jag bör bättre på rougen. Köpte ny mascara föresten, kan verkligen rekommondera den också. Lancomes Hypnose. för fylliga fransar=)

puss på er. ha en underbar lördag.

och du Lisa......om du läser....nu måste vi boka helg för dig och Kajsa okej????

mitt mysvardagsrum


närbild på värmeljushållarna. fina va=)


närbild på vasen, hur snygg e den egentligen=)


och så här glad blir man när man har handlat lite ny inredning







RSS 2.0