Hello kitty mys

Guuuud så mycket som ska hända denna veckan och jag är redan helt slut, och det är bara måndag. Idag har jag i alla fall jobbat och sen var jag hemma om hos David en sväng och sen stack jag och träna. Nu sitter jag så gott i soffan med min nya pyjamas. den är sååå underbart söt, och skön. Köpte på H&M igår. En sån där härlig "hello Kitty". Linne och skjorts.

I morgon börjar jag halv 2 och jobba...och slutar sent. Sen onsdag blir det träning. Torsdag måste jag baka Romtårtan som jag ska ha med mig på Fredag då jag ska hem till chefen på Kräftskva. Riktigt trevligt! Och på lördag smäller det, då ska min kära vän Celina gifta sig. Det ska bli så kul så =) Köpte nya skor i lördags, Underbart snygga. De är hur glittriga som helst. Både i guld o silver. Expiditen sa att jag kunde ha dem till båda delar. Vilket är perfekt. På lördag blir det en klänning jag faktiskt använt en gång innan. En beigeguldig med rosa blommor på. Riktigt fin...
Kommer fota jättemycket..och lägga ut här.

Sen fick jag ett trevligt förslag idag om att åka över till Helsingör och mysa med öl och trevligt sällskapen dag. Det låter som en mysig grej att göra. Skrev ju för ett tag sedan att jag gärna ville över till Danmark. Ibland finns det en gud där uppe...och ibland kommer han till och med i håg att komma i håg mig. Det är inte ofta, men så blir man också extra glad när det händer =)

halvkasst foto me med mycket blixt =) men man ser den åndå. fin va?


puss o kram

erase and rewind..

....cause i´v been changing my mind. Tack och lov! Ibland är det så himla skönt att bara få ändra sig. Jag trodde verkligen att jag gjorde rätt men gud så få fel det va. Först skäms man att man gick på det, sen kommer man ju på att det är helt sjukt. det är så underbart att bara få radera....spola tillbaka...och så är det borta =) Det bästa med sånna här saker aär att jag alltid reser mig och kommer ur det ännu starkare. Jag är enastående visar det sig. Stackars David blev helt förfärad när han fick höra om det. han skäms för hela manssläktet. Men det behöver han inte för han är toppen.

Nu har jag ju lite bråttom för jag ska upp i kadettbyn och festa i kväll..ska bli riktigt skoj!

Vi hörs snart...Pussar till alla darlings.


en pölse och en öl tack!

detta eviga regnande, vart tog solen och värmen vägen? nu får man ju lite höstkänsla..är det inte lite tidigt? fast ändå väldigt  mysigt...finns faktiskt inget bättre än att få tända ljus, sätta på sig en ulle och bara mysa med en film och lite goda vindruvor. Idag har varit en ganska skön dag. Eftersom idag är enda dagen jag är ledig så får man passa på att inte göra allt för mycket. Har dock varit duktig och tränat. Blev en halvtimma på löpbandet och sen lite cykling. Kändes riktigt skönt. Mitt träningskort går ut nu i september så nu står jag inför flera val =) ska jag strunta i att förlänga det? Fast då kommer jag blir väääärldens tröttaste människa, och dom som kännér mig vet att jag inte mår bra av att inte träna. Sen finns ju alternativ 2, förlänga på Nautilus och sen finns sista valet och det är att byta gym. Fick nämligen tipset om att Form som ligger nästan bredvid salongen håller på att totalrenovera och få in nya maskiner så jag blev lite sugen på att kolla in det. Vi får se, men en sak är säker nu ska det bli mycket träning i höst och mindre fest och sprit. Har helt tappat suget för det. Känner att det inte är värt all bakfylla på söndagarna. så nu ska det bli ordning på nettan. Ny årstid nya förväntningar och en ny skön tid.

Helgen har varit hur skön som. Kunde inte va bättre.  Det enda som jag var lite nervös över var ju mina uppsättningar som skulle göras fredag och lördag. I fredags var det ju som bekant 080808 och då passade många på att gifta sig. I kina betyder ju siffran 8 välgång och rikedom. ja varför inte, man måste ju få tro på något =) så varför inte på siffran 8 liksom ... Men i vilket fall så blev jag ganska nöjd med uppsättningarna och vad som är viktigast verkade mina kunder jättenöjda.

Jag är så himla sugen på att åka någonstans och göra något kul. typ Köpenhamn eller något. Blev lite sugen på det när massa jag känner åker dit hela tiden. Bara sådär under dagen. Äta en pölse och gå på ströget. Ta en öl. Får väl se om jag kan ordna till det någon helg. som skånsk måste man faktiskt åka till köpenhamn lite oftare än vad man gör. Det är ju så himla lätt och åka dit. Älskar ju danskarnas mentalitet. Jag menar herregud många har ju druckit flera öl innan jag ens hunnit få i mig morgonkaffet. Men tydligen visade det sig att det hände för många olyckor på byggena i Danmark att dom införde något alkoholförbud när man ska jobba. kan ju va en bra idé liksom =) Denna informationen är lite luddig så jag är lite osäker på hur det ligger till =)

nej nu är det snart dags för en go bok, lite the och sängen. Pussar till alla mina älsklingar.

Kolla in fotona.

fredagens upsättning





lördagens uppsättningar









Dagen efter...vilken jäkla dag

Jag hatar dagen efter fest. För varje vecka som går blir jag mer bakfull när jag festat. Jag är helt apatisk hela dagen. Kan liksom inte röra mig. Jag tänker att jag ska göra saker och jag nästan gör dom, i huvudet..men inget i händer i verkliga livet. Det har varit en dålig söndag. Jag läste horoskopet i morse i söndagsbilagan och det var ingen positiv information.  Och gud så underbart att det stämde också...tänka sig =)

det är inte så ofta jag bråkar med folk. Jag tycker inte om att bråka med andra människor, speciellt inte människor som påverkar mig. Jag får väldigt ont i magen av det. Det är svårt att veta hur man ska lösa vissa saker och ännu svårare är det att veta om man kan lösa det, om det är värt det liksom. Speciellt vad gäller män! Det är också jobbigt när man upptäcker för första gången på länge att man träffat någon som faktiskt är lika envis som man själv. Speciellt när man en gång lovade sig själv att aldrig mer låta sig tryckas ner. Men ibland är det svårt att veta skillnaden på bara meningsskiljaktigheter och när någon trycker ner en. Man får sätta sig ner och fundera. För skillnaden är verkligen hårfin ibland.

Söndag idag och kl är 20.00 vilket betyder söndagsfilm...i love it!!!!

puss o kram till alla som bryr sig och här kommer några foto från igår kväll som var väldigt trevlig!!
Roligast var när killarna inte fick igång grillen och david började pumpa med cykelpumpen..haha..men till sist så lyckades dom =)

Kolla in så snygg maja var igår! (hon är alltid snygg men extra igår) =)




hehe, hejja david friskt humör..


andy




Atte och susanna - nygifta =)

Blommor vs fimphögen

Vi har kommit in i augusti och värmen e underbar. Det som är mindre underbart är den tävling som äger rum på min balkong! Jag har ju gemensam balkong med dem som bor på samma våning som jag. Och det är inte utan att jag börjar undra om det är mig det är fel på. Nej jag tycker inte att det är kul och plantera och pilla i jord. Jag tycker det är jättefint med blommor men jag köper det helst färdigt..och helst i plast för då slipper jag allt bekymmer. Men det verkar som att jag nog är den enda som resonerar så på denna våningen. Dessutom är jag nog ensam tjej också...vilket betyder att jag är utklassad i denna "den som har finast balkong med flest blommor och lyktor vinner" tävlingen av killar. Det enda som växer på min del av balkongen är fimphögen i glasburken =) Men där vinner jag i alla fall .. HA!

Lördag idag. Var uppe tidigt och simmade. På badhuset alltså. Sen har jag haft en lugn dag. Jag har städat och lagat mat (idag igen...vad är det som händer? andra gången på 3 dagar) i onsdags gjorde jag kycklinggryta med paprika och chili,, och idag blev det spagetti och köttfärsås.  Sen var jag upee om på Eurostop och handlade en topp/klänning till i kväll. Nu blir det lite powervila här. Ska va hos Maja vid 17 på en drink sen går vi till david. Ska bli trevligt!

Ha en underbar helg alla underbara! Och ni som bor i ystad och ännu inte hälsat på i sommar...FY!!!!

Puss


Möhippa

fredag underbara fredag =) det som är toppen med att börja jobba igen det är ju att man uppskattar helgerna på ett helt annat sätt. När man har semester så är alla dagar lördag. Jag berättade ju sist att jag skulle göra en hemlig grej i lördags. Det va nämligen så att vi hade möhippa för Celina. Det var jättekul att träffa alla hennes vänner och det var verkligen bra ordnat alltihop. dagen började hos Emma i Markaryd. Ida och Bella hämtade Celina som nog hade förstått att något var i görningen eftersom hon varit otroligt nyfiken hela veckan. När vi åt lunch i lördags sa hon och jag citerar: "Vilken tur att det blev idag för hade jag fått vänta en dag till hade jag fått både magsår och psyriasis" Celina fick ha vita kläder och alla vi andra hade svart. Väldigt skönt med svart i 30 grader =) Men väldigt efektfullt i lilla markaryd när 18 tjejer cyklar genom byn. Vi cyklade runt i Markaryd och hon fick följa lite ledtrådar och uppdrag. Ett av dem var att spela in en skiva. Det var skitkul. nej Celina, vi lovar att vi inte ska spela upp den på bröllopet. hehe. Sen åkte vi tillbaka till Emma där det bjöds på snittar och snacks o champanje ovh frågesport. Kvällen avslutades på Fridols i Halmstad där vi serverades fläskfilé. Meningen var att vi alla skulle ut o dansa sen. Men efter all värme och allt intag av vin under dagen var alla som slagna hjältar =) Men det var en kul dag och dessutom jättekul att ha träffat lite folk inför bröllopet. Kolla in möhippefotona nedan =)

Idag blir det stranden för min del. Är ju ledig nu fredag lördag och söndag så jag ska ha det gott tänkte jag. I morgon ska vi grilla hos David, så det ska blir mysigt. Sen blir det säkert fest efter det =)

Nu har jag laddat mp3 spelaren med skön musik så nu drar jag til stranden.



Puss till alla .......och andy =)


Nyhämtad Celina


Louise i getingkamp!


Cyklingen kunde börja


Celina vid Första stoppet


Celina i Studion 


Jag o Lollo



tjejerna i studion








Hemma hos Emma


Emma


Hela gänget =)


RSS 2.0