det var livat i holken i lördags....också!

Jag vet jag vet jag vet att jag varit riktigt usel på att skriva. Men jag är ju så himla upptagen jämt =) Nu har det ju hunnit vara midsommar också. Det var faktiskt rikitgt riktigt kul för och vara midsommarafton. För jämt är det så jobbigt inför dessa aftnar. det ska va mat, massor av mat, det ska va långbord med en herrans jäkla många stolar, det ska snapsas och dansas och det ska va jättekul!! För det är faktiskt en afton. Jag kan mest känna att det är sådan stress över det hela att det oftast bli fiasko! Helt plötsligt börjar man ringa runt människor för att kunna samla i hop tillräckligt många arslen att fylla alla stolsitsar och tillräckligt många munnar att mätta. Man går igenom mobilen 10 gånger bara för att se så att man säkert inte missat någon som kanske känner någon man träffat förra året och faktiskt hade jätteskoj med en kväll på en fest när man va jättefull o dansade på bordet tills det braka sönder. För kanske hon vill komma =) och kanske till och med har en respektive nu och då kan vi bli 30 st. OM VI HAR TUR. Om vi har otur säger jag. För allvarligt varför ska man envisas med att bjuda folk man ändå inte ringer annars. Det finns ju en anledning till det liksom. Nej, i år så valde vi (jag och camilla) att bojkotta hela långbordet och alla plasttallrikar o strunt och kökade en lugn middag tillsammans innehållande det viktigaste, jag och camilla, sill och potatis gräddfil och gräslök. =) Sen efter någon timme stack vi till Maja på mitt jobb och festade. där var det en himla blandning av folk. Det dröjde inte många minuter innan vi hittade några riktigt trevliga människor och prata med =) sen blev det utgång på Mårtensson här i stan. Väldigt lyckad kväll!! Utan en massa måsten!

'
På midsommardagen var jag tillsammans med jobbet på Tylösand hotell på spa. Väldigt trevligt! Fick massage och sen bada vi bubbel men jag skippade vinet (kände mig inte riktigt nykter från kvällen) och efter det bjöd chefen på grillat och en massa annat mums. Och det var jättegott!

På söndagen var det ju sedan dags för de stora och otroliga biobesöket av sex and the city. Laddade lite först på bulls med camilla tomas och Maja. Den var var alldeles fantastisk och underbar. Och herregud...det var skratt, det var tårar, det var gåshud och många andra känslor som kan hinnas med på 2 h 25 min. Efter en sådan storslagen film känner man sig alltid lite extra tom liksom och bara önskar att man kunde få va med i filmen istället för verkligheten. Men nej då, man bara slungas ut på den kalla gatan igen och undrar vad man just varit med om och varför det tog slut liksom. Men men...

Denna helgen blev det också lite livat i holken. I davids holk då alltså =) var bjuden på fest där. Killfest! Några kompisar till David från Ystad var på besök... Okej davids tjej var också med =) men inte illa tycker jag ändå. Man är ju liksom själva partyhöjaren =)fick man höra... Men i vilket fall som helst så skulle det alltså spelas drickspel. Jag är helt säker på att jag blev lurad. För utan att ha slagit några tärningar skrek folk att jag skulle dricka 14 klunkar typ. Galet. Men man får ju ställa upp för laget, eller hur är det nu killar resonerar?! Och jag tar ju såklart seden dit jag kommer =) Har blivit lovad foto av david från festen men han har inte mailat än..men jag väntar...och väntar...lägger ut som så fort dom har trillat in här. Fick ju till och med höra att jag blir bra på bild. Tack killar =) det ska tilläggas att det inte har kommit naturligt det e många hårda timmars arbete som ligger bakom det där leendet =) haha

Nu gott folk är det 4 arbetsdagar kvar innan min semester. Min kropp behöver verkligen det nu!

Vi hörs alla darlingar och alla som önskar dom var lika roliga som jag =)

DOLLY DOLLY DOLLY och en hel del kaos!

Jag är hänförd, trollbunden och alldeles underbart glad över att jag äntligen varit på en konsert med dolly herself.  När hon äntrade scenen stod alla upp och det är inte utan att man fick gåshud av entrén. Det märks att hon kan vad hon gör =) det var underbara toner från en underbar människa...och det är så roligt att höra hennes berättelser om låtarna och varför hon skrev dem. Och detta underbara fnitter. Hon körde igång direkt med massa goa låtar som "Why´d you come in here looking like that"  och "Coat of many colors"  och  sen var det bara hit efter hit. Jag rös vid varje låt och alla hennes berättelser om dem. Konserten avslutades med "working 9 to 5"  och "I will always love you"  Tyvärr fick man ju inte fota men lyckades få en bra bild i alla fall.



Jag och Louise lyckades få med oss en vinare in så vi drack gott och han bli berusade redan vid 21 =) Inte konstigt med tanke på matbristen pga kaosen med tåget tidigare på dagen. Jag och Louise bestämde oss för att ta tåget till Malmö. Jag åker aldrig tåg annars och tänkte att detta kunde ju va ganska trevligt. Men vilket trauma!  Mellan Lund och malmö stannade tåget. Det var tydligen strömlöst på centralstationen. Så inga tåg kunde ta sig in. Efter ca 30 min började vi rulla igen och alla blev jätteglada. Men lyckan blev kortvarig 2 min senare stannade tåget igen ca 700 m innan målet. Det tvärdog! Ingen förstod något. Vi fick ingen information. Så där satt vi com frågetecken. Andra tåg åkte förbi och alla på tåget suckade och stönande och grymtade o svor. Eftersom kl började närma sig halv 6 började  alla hormonfyllade män som skulle åka till Malmö för att se matchen och sevttas lite. Nu var det ju bara 30 min till avspark. Inget hände....30 min senare alltså kl 18.00 var stämningen väldigt dålig., syret började ta slut inne på tåget eftersom det var knökat med folk. Männen svettades floder och vi andra var allmänt uttråkade efter 1timme och 20 min på tåget . Vi stod inte ut längre. folk bände upp dörrarna och hoppade ut ur tågen.. Det var galet.. haha..Efter 5 min velande beslöt vi oss för att hoppa. Med livet och klackarna som insats. Haha, vilken syn. synd jag inte fotade det hela. Sen fick vi ta oss över rälsen och sen över staketet sen ringde vi min kusin som hämtade oss. Tack och lov=)  ni skulle bara se vilken syn när folk börja evakuera ett tåg som står 700 m från stationen. Men jag måste säga det att det var nog den sämsta informationen jag nånsin fått. Helt sjukt.

Natten sov vi i alla fall hos min kusin Therese och hennes sambo anders. Jättemysigt hade vi igår. Bara låg i soffan med utsikt över turning torso och pratade en massa och ätit salta jordnötter. Perfekt söndag. tack för alla gästvänlighet och för att vi fick sova hos er =) sen bev det tåget till Halmstad i går kväll. Åkte x2000 tåget. Vilken bra resa jämfört med lördagens då alltså. haha. i och för sig inte svår att toppa =)

Nästa event att se fram emot, SEX AND THE CITY - filmen den 22 juni =)

Underbara Dolly kom snart igen!
med kärlek/ nettan


underbara helg

Vilken underbar helg. jag vet inte vad som mer skulle kunna ha hänt för den skulle bli bättre för den var riktigt nice. Ifredags var jag på bio med David och såg på Brudens bäste vän, en sån där härlig film som man bara vet exakt vad som ska hända hela tiden men ändå så förutsägbart bra =) I lördags solade jag på stranden med camilla o Tomas och på kvällen var det ju grillfest hos David. Hade riktigt jäkla kul. Hade skitkul på Mårtensson också. Mycket folk och snygga killar =) Spec iellt en då =) Köpte ny klänning till kvällen. Superfin =) Dansa dansa ...

Igår var man ju rätt så avslagen så igår blev det passivt soffläge större delen av dagen. Men det var skönt det med efter så mycket jobb och allt. Hela söndagen var som en dimma...vad gjorde jag mer egentligen..kommer inte ihåg..haha..

idag har jag och Louise hälsat på Celina i Markaryd. Hon och en kompis till henne har ju öppnat sin egen salong. Det var så himla fint. Underbart mysig salong. Fick dessutom reda på att Micke friat till henne och gav henne en så snygg ring. Eftersom han är guldsmed hade han gjort den själv. Det är något alla killar borde ha som extrahobby tycker jag. Vad kan va mer speciellt än att få en ring som är specialgjord av sin egen kille liksom. Man blir så underbart avundsjuk men hon är så värd det =) 

Nu ikväll blev det lite jogging på galberget och sen lite matlagning och nu tror jag att jag inte orkar göra mer faktiskt. Blir nog tidig kväll så man orkar upp och jobba i morgon. Vart tog 4 dagar vägen liksom?

Här kommer lite foto från lördagskvällen
.jag i min nya klänningmillis och tomas
underbara tjejer=)killarna och lilla Moa



Ha en underbar söndag och tack alla som gjort min helg riktigt härlig =)

puss
 

FBI agent?

god morgon alla mina vänner.


det är lördag morgon och jag har just kommit hem från mitt joggingpass. Sprang runt hela nissan i morse. Jag vet inte exakt hur långt det är men jag uppskattar ca 5 km. Jag har verkligen upptäckt hur underbart det faktiskt är att gå upp tidigt på morgonen. Man får ganska mycket gjort  + att det inte är så varmt då. JAG VET att detta är ett tydligt ålderstecken.

Låg på stranden igår med Camilla och Tomas och jämförde mig med 20 åringar och deras kroppar. Det är helt klart att dom senaste åren satt sina spår. Inte för att jag nånsin varit pinnsmal ( det verkar inte ligga i min natur) men man kan ju verkligen inte jämföra sig med dem egentligen. Vi låg i alla fall på  Tylösand och det gjorde ungefär en miljon andra människor också. Det är nästan att det blir lite jobbigt när grannen ligger lika nära som camilla liksom. Speciellt när hon är 20 och väger 45 =)

Idag är det alltså lördag och det innebär att det är min andra lediga dag efter väldigt mycket jobb. Så det är ganska skönt att få vila lite. Man behöver verkligen komma ifrån jobbet ibland och bara få tänka på sig själv och sina vänner utanför, för man nästan glömmer bort det annars. Ibland vid vissa tillfällen, när man jobbat skitmycket så tänker jag vad tusan skulle jag jobba med om jag inte var frisör liksom.  hm....

Listan över några tänkbara jobb

1. FBI agent - är inte amerikansk, vill nog inte bo så långt bort heller, och har ingen poliserfarenhet alls.

2. Advokat (stor dröm sen liten) - Hatade skolan, hatade att plugga, vill inte läsa på högskolan en i miljonår och leva på minimum.

3. Läkare - Är äckelmagad vad gäller blod och sår

4. Sjuksköterska - Samma som ovan + att uniformerna absolut inte är till min fördel!

5. Journalist - Kann innte stavva bra, haha borde bli komiker.

6. Komiker - hm..läste skämtet igen, INTE KUL

7. Sångerska - Är tondöv, fullständigt!

8. Filmstjärna -  Har inte dom rätta kontakterna

9. Driven affärskvinna med kontroll över sitt liv - Får kolla upp det på måndag =)

Nä det verkar svårt för mig med något annat yrke så jag tror jag håller mig till frisör faktiskt. Det är ju skitkul =)

Ska snart i väg till stranden med camilla, tomas, louise och peter. Ska bli skönt. Blir mycket solande i helgen .. är ledig till tisdag. GÖTT!
Ikväll ska vi grilla hos david och sen festa och gå ut och dansa, Som jag har längtat efter det, efter 3 vita helger.
Nu ska jag kolla färdigt på Dr phil och se om jag kan lära mig något ..

Grattis till Maja som tog studenten i fredags =) du var så fin ..

PUSS PÅ ER

RSS 2.0