.... och så kom solen och gamla minnen

...och det var ju inte en dag för tidigt. igår åkte vi till Tylösand. Jag Camilla och Tomas. Det var också då som jag badade för allra första gången i sommar. Önskar bara att jag hade en vecka till nu när solen kom. Det känns lite tråkigt men annars är det okej att börja jobba..tror jag =) Igår kväll blev det lite fest hos mig, Inget stort alls, bara jag och camilla och tomas. Vi drack lite vin och talade gamla minnen. Det var rätt trevligt faktiskt. Jag och Camilla lörde ju känna varann i 7 klass på Norreport men vi hade faktiskt gått tillsammans innan skolan på lekis (men hon mindes inte mig) kul=) och vi lekta mycket! Lite arg över det än faktiskt!! Men sen delades vi och återförenades 6 år senare. Tydligen hade vi spelat brännboll och hon hade stått bakom mig i kön och jag hade sagt något som hon tyckte var jättekul och bestämde sig där och då för att vi skulle bli bästa vänner. Ja...summan av kardemumman är ju att jag inte blivit av med henne än, och det har gått 14 år nu =) så nu hoppas jag hjärtligt att jag inte blir det heller♥

I kväll blir det ganska händelselöst. Förutom tomas xbox spel som jag lånat där han har alla gamla 8bitars spel. Vem minns inte Ice climber, Super mario och Bubble bubble. det är ju kult =) Så det är min fredagsunderhållning gott folk.

Imorgon ska jag på en hemlig grej som jag ännu inte kan avslöja (om fel person läser detta kan det sluta i katastrof) hehe.. men det ska bli skoj i alla fall. hela dagen och kvällen kommer att gå till detta så där finns inget utrymme för annat. På söndag får jag besök ♥ hoppas jag i alla fall. =) hemlis hemlis.. det också =)

Här kommer lite foto från gårdagen.
puss









Sen bytte jag om ...givetvis =) tjej som jag är!


 
Ha en underbar helg alla som jag tycker om och ett stort Lycka till till emelie, Islänningen och alla från Oslo. hehe.
Keep me posted!!

Håkan och after beach och helgbesök=)

Idag har varit en lugn dag, och det är precis det jag behöver efter denna väldigt intensiva helg. Louise, Daniel och lille Emil har ju varit inneboende här och även om det är skitkul med besök (för det är det verkligen) så är jag inte van vid så mycket folk alltid och inte van vid bebbar hellee. Han är ju väldigt söt men ack så gnällig...Jag kan säga att den lilla klockan som tickade i mig om att få barn har fullständigt stannat. Behöver nog mer tid =)
Men hur som helst har det varit en bra helg annars. I fredags anlände mina inneboende, och jag var hur bakis som helst. Men hur tapper som helst. Vaknade halv 12 i panik, vad är klockan? när kommer dom? Hur stökigt är det efter festen? hur mår jag nör jag ställer mig upp? Mycket frågor som ramlade runt i huvudet. Efter en stunds överläggning med mig själv så kom jag fram till att det var lika bra att sätta igång med dagen. Fick börja med att städa efter killarna o sen städa mig själv o sen han jag ta en powernap och blogga o sen kom dom. Vi gick ner en sväng på stan o kollade Marin-festivalen. där mötte vi upp Camilla och eftersom hon jobbade där så fixade hon så vi kunde käka me henne i personaltältet, VÄLDIGT GOTT, tack millis =) Sen kollade vi in Håkan Hellström som spelade på kvällen. Jättekul hade vi faktiskt. Och så var det ju Emils första konsert dessutom.


Håkan i suddigt format =)
















På lördagen gick vi lite i stan och sen blev det after beachen i Tylösand. Jäklar vilket tryck och vad mycket människor liksom. det var så fullt att vi inte kunde ta oss in utan våld o pistoler eller med barnvagn så vi höll oss lite utanför men man såg bra där också=) det var Du och Jag som spelade och dom brukar dra ordentligt med folk. Kolla in folkmassan.





Efter Afterbeachen grillade vi me grabbarna i stugan..hade ganska trevligt me vin o korv. egentligen skulle jag ju med ut men jag var så sliten efter den veckan + emils nattskrik så jag och Louise o daniel kollade film hos mig istället, och det var jättetrevligt..Så tidigt som jag somnade på lördagen har jag inte somnat på länge på just en lördag =) Men det är nyttigt säger som...att inte dricka varje lördag. Räknas det även om man druckit hela veckan ??
Söndagen blev väldigt passiv. förutom slingan i galberget blev det mest sittläge i soffan. Louise och Daniel turistade lite i Halmstad, Åkte båt och grejer =) På kvällen blev det lite hemmalagad mat och ett glas vin. Sen blev det en dålig natts sömn med emil andra sidan väggen. Blev galen nästan =) Men nu är allt tillbaka som vanligt..nettan bor själv och sover gott om natten. Nu ska jag äta köttfärsås och spagetti =)

puss♥


Fest fest fest

Nu har halva semstern gått och jag är helnöjd än så länge..förutom med vädret. Jag behöver sol nu faktiskt. Och vila efter fester denna veckan. I går var det i alla fall så att jag o grabbarna käkade på harrys först, det var jättegott. Jag åt det jag alltid äter på Harrys kycklingvingar+pommes+aoili+beasås. Igår tänkte jag i en sekund om jag skulle pröva ngt nytt men herregud aldrig i livet =) Det är ganska intressant att bara umgås med killar. Jag har gjort vissa observationer denna veckan som jag faktiskt är lite förvånade över. Killar tittar på varje tjej som går förbi och det fälls kommentarer ständigt, ingen skonas. Och tro inte att de tjejer som kommer med pojkvän går förbi osynlig. Det visslas efter dem också. Men jag förstår att det är den där gargongen (stavas det så egentligen?) killar har emellan varandra. Så man ska nog inte ta killars kommentarer på fullaste allvar när man går förbi för det är mest machosnack =) Sen har jag också märkt att det inte pratas mycket om tjejer på fester. Jag och mina tjejkompisar pratar ju ständigt om killar. Vi analyserar repeterar och tänker och delar med oss av erfarenheter. Men inte killar. Dom lyssnar på Joddla med Siv och dom dricker grogg. Och så kanske dom kör några dansmoves. Det är liksom det!  Men jag har haft skitkul och här kommer lite foto från festen igår.








puss till alla♥

V 29 o festen kan börja!

Idag är det tydligt att man inte är 20 längre. Man tål inte så mycket längre. Frågan är egentligen hur jag ska klara hela denna festveckan.Nu har ju killarna från ystad kommit. Dom hyr stuga i Tylösand och där var det ju fest igår. I början var det lite tveksamt innan om jag våga mig dit. 6 killar i en stuga i Tylösand känns både lite skrämmande men skitkul samtidigt. Det var tur jag åkte dit, hade riktigt trevligt. Tyvärr kunde vi inte gå ut för tydligen har inga uteställe som är aktuella med nårmal ålder öppet då så vi fick nöja oss med en liten hemmafest..och nu märker jag att dom saknar mig, men det skulle dem aldrig erkänna...hehe MÄN!

Väldigt bra det där med att hyra stuga. Det skulle till och med jag kunna tänka mig. För husvagn går bort fullständigt bort. Men en stuga med en säng, och toalett det funkar liksom. Ganska billigt om man e några stycken också. Jag ska nog samla i hop några och hyra stuga någonstans, någon gång=)

Men i alla fall. Eftersom jag inte kollat bussen blev det att sova där. 18 kvm. Men det gick fint.. en av killarna gav sin säng till mig så förutom madrassen som var tunn som ett pappersark fick jag sovit lite i alla fall. Men i gengäld har jag sovit hela dagen. Helt slut =) Så idag får jag pausa med lite film o vila. För i morgon kör vi i gång igen för då börjar marinfestivalen här i Halmstad och så är det Rix fmfestivalen och så blir det lite fest sen. För jag bjöd tydligen hit dem i ett svagt ögonblick i går när jag druckit lite sprit. Men det blir bra tror jag =)

Nu ska jag handla tomater till min räkmacka som jag tänkte käka i kväll=)

kärlek till alla och kärlek till semester

party i Ystad i helgen

hej alla underbara =) Jaha...då var det måndag kväll och jag har just anlänt från hemtrakterna. Skönt att komma dit nästan ännu skönare att komma tillbaka. Fast man ska inte underskatta Ystad, fint på sitt sätt liksom. Eller...ja..eller nåt...hum... I alla fall...så var jag på fest hos Tinas kompis Martina som bor väldigt fint i ett fint hus med fina möbler och fin uteplats o allt var så fint och jag är inte avundvjuk eller så. Jag unnar alltid alla andra allt fint =) Kul om man själv fick ta glädje av det ibland bara =) Det blev i alla fall lite fotande och här kommer resultatet..

nyfunna vänner Mackan, niklas och klara


och så söta Mia så klart=)

 
och Niklas igen


Jag och Mackan=)


o jag igen


Cissi föröker stå på händer



Mackan =)


Det var en riktigt kul kväll faktiskt...blev lite dans på Lite mer sen..som vanligt =)

Hörs snart igen.
puss.

Rea, rea, hemska tanke!

hej alla underbara semesterfirare =) Undrar ni som jag? var e värmen, var e solen, var e min solbränna? På vift uppenbarligen...hm...jag är inte nöjd än så länge. Idag kom jag hem från Göteborg. Underbara Gööööteborg och Louise. Blev en liten oplanerad minitripp. som till följd gjorde mig fattig. Men det blev en del fynd. Även Nettan kan ibland handla på rea =) Fast jag kan ärligt säga att  jag hatar rea. Bara ordet får mina öron att vilja trilla av. Jag för min del skulle aldrig välja och shoppa bara för att det är rea. För mig är det bara skit som hänger kvar på galgarna ändå och om jag inte köpte det när det var nytt i affären tänker jag inte köpa det bara för att det är halva priset. Vad är meningen me det? Men trots alla mina farhågor vad gäller rea hittade jag en topp som råkade va på rea som jag tidigare  inte skådat. Så det blev ett kap. 74.50 för en snygg vit/svart randig topp/miniklänning var rena fyndet. Sen blev det ett och annat till. Det är inte svårt och göra sig av med pengar i den stan, vilket får mig att fundera, är det verkligen i mitt bästa intresse att en dag flytta till Göteborg? Kommer det bli det mest fantasiska jag gjort eller kommer det sluta i personlig konkurs?

Planerna är  ändrade till helgen. Det blir inte göteborg då igen. Louise och Peter åker till Turkiet på söndag och då blir det lite tajt me tiden. För er som undrar har Louise skaffat pojkvän. Har jag nämt det innan? Jag är så himla glömsk jämt och vet aldrig vad jag sagt och inte sagt. Men hon är glad i alla fall, och är hon glad är jag glad=)

Så nu är helgen alltså öppen för förslag. jag får väl se om det kommer in några i min förslagslåda och så får jag väl utvärdera det som verkar roligast. Det som verkar absolut svårast är att locka hit folk hem i från. Det verkar som Ystadbor är väldigt svåra på den punkten. Jag undrar varför, vad händer där som är roligare än Halmstad på sommaren liksom? Av erfarenhet vet jag ju att det är skittråkigt där. hm...

I morgon ska jag och Camilla till Båstad i alla fall. Så det ser jag verkligen fram emot. Ska försöka och titta lite på tennis. Jag måste ju titta en gång innan jag kan säga att det är tråkigt =) Sen hoppas jag på lite kändisar och massa brats som spenderar pappas pengar. Dom är alltid lika underhållande.

Resten av kvällen är absolut händelselös. Vilket är ganska skönt.. ska krypa ner i sängen och läsa lite i min bok. det är lika underbart varje gång.

Puss och kram



Tjejerna =)

god morgon, här sitter man, det är en slagen hjälte i soffan idag. Men det var skoj! Här kommer lite foto som jag lovade. Mer uppdatering om kvällen kommer senare =)

      



  
         

                                          



Sista bilden är ursäktad med att vi faktiskt är på Mårtensson och har dansat i 40 grader med en miljon människor. Lite varma där så att säga .. men gud så fabilousa ändå =)

Kändisplatta till nettan nu!

I dag är första dagen på min semesterdag och det är underbart. Jag sitter på balkongen och solen gassar än och kl är kvart över 6. Idetta ögonblick sitter jag och väntar på Louise som ska komma hit i kväll. Jag tittar ner på gatan och undrar hur tusan hon ska kunna fickparkera där med tanke på henns kunskaper i just detta ämne =)

Jag läste mitt horoskop idag, i kvällposten ska tilläggas. Man kan säga som så här, det var inga ljusa framtidsplaner vårt universum har för mig. Tydligen är det så att jag har det bäst i min ensamhet, allt annat avråddes starkt, framför allt kärlek där jag skulle ha mest otur. Jag frågar mig, vad är skillnaden från innan liksom. =) förmodligen ingen alls!
jag tycker att de flesta skaffar pojkvänner/flickvänner nu för tiden, till och med dem som jag trodde skulle misslyckas mer än mig. vad kan man konstatera av det? Att jag är för kräsen för mitt eget bästa eller bara blind?  Men jag tänker inte låta mig nedslås av detta. Jag är en kämpe!

En annan sak som jag läste i KVP var att Ystad ska få sin egen walk of fame. Så trevligt är min första tanke =) Hela gåtatan ska alltså förses med kändisplattor med namn så som Ernst-Hugo Järegård och Anna Q. Tydligen var Maria Lundqvist också ett alternativ för en av plattorna. Hon var nämligen där en kort tid. Hon spelade ju Signe i "Den bästa av mödrar" som till stora delar spelades in i Ystad. detta är ju hur kul osm helst. Men jag kan inte låta bli att undra, men jag då? Ska inte jag få en platta. Jag är född och uppvuxen i denna lilla korsvirkesstad. Jag har kämpad mig igenom skolan, bråkat med föräldrar där, Jag har hängt på värmebänken fram till ett på natten för att va cool, jag har tjuvrökt och jag har vid något dåligt tillfälle snusat. (tror jag råka svälja den) Jag har ställt upp för kommunen när jag jobbade som turistvärd och blev tvingad att gå i en knallgul t-shirt  med en hemsk kärra med broshyrer i och prata me japaner. Jag har sett filminspelningen till wallander mer än en gång och jag har ramlat gåtan fram och tillbaka onykter och frusen, glad och ledsen. Jag har dansat på starhine och jag har tagit studenten och till sist tog jag mig där i från.  Jag har levt den allra tuffaste tiden i mitt liv där. Vad mer krävs egentligen? Jag vill också ha en kändisplatta på gågatan i Ystad!!

I morgon ska jag och camilla möta upp mina föräldrar i Helsingborg, det är dags för den årliga Fredriksdahlsteatern med Eva Rydberg i spetsen. Det har blivit en väldigt trevlig tradition. Först har vi picknick i parken och sen kollar vi på teater. det är alltid kul. 

Ikväll ska vi möta upp celina och en kompis till henne. Måste komma ihåg att fota lite=)

LÅT SEMESTERN BÖRJA =)
många kramar
med mycket kärlek....

RSS 2.0